$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning MBA studier i Forretningsstudier i Memphis USA 2022

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagen… Les mer

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.

Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagene kan omfatte generelle emner eller mer spesifikke for å forberede studenter på en spesifikk karriere.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Memphis er 20. største byen i USA og den største byen på Mississippi-elven. Rekke høgskoler og universiteter tjene byen. Byen regnes som en pedagogisk knutepunkt i det sørøstlige USA.

Fjernundervisning MBA i Forretningsstudier i Memphis i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
University of Memphis
Memphis, USA

Vi tilbyr et bredt utvalg av grad programmer tilpasset behovene til studenter og fagfolk som jobber med et bredt spekter av karriere. Fogelman College har både forretnings- og ... +

Vi tilbyr et bredt utvalg av grad programmer tilpasset behovene til studenter og fagfolk som jobber med et bredt spekter av karriere. Fogelman College har både forretnings- og regnskapsakkreditering fra AACSB International, en ære verdsatt av mindre enn 5% av handelshøyskoler over hele verden, og er den eneste AACSB-skolen i Memphis hovedstadsområde. Kollegiet har opprettholdt kontinuerlig akkreditering siden 1970. Uavhengig av hvilken av våre studium du velger, vil en beslutning om å komme til Fogelman College ved University of Memphis for høyere utdanning gjøre det mulig for deg å utvikle en grundig forståelse av dagens utfordrende og evige -endring av forretningsmiljø. -
MBA
Fulltid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
jan. 2022
Campus
Nettstudier