MBASTUDIES

Fjernundervisning MBAs i Forretningsstudier i Joliet USA 2021

MBA er langt og bort de mest vellykkede grad av det 20. århundre. Se på de amerikanske statistikken. Den første graden ble ikke gitt ut før 1900-tallet. Ved slutten av det 20. århundre hadde det en 27% markedsandel av alle utdannet grader gitt ut.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fjernundervisning MBA i Forretningsstudier i Joliet i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Joliet, Fjernundervisning Filter

Mba

University of St. Francis
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier

The Master of Business Administration (MBA) ved USF har nylig blitt redesignet for å svare på den stadig mer konkurransedyktige, teknologiske og globale verden av ledelsen.

Les mer