MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA studier i Forretningsstudier i Dayton USA 2021

En Master of Business Administration (MBA) oppnås ved å oppfylle kravene til et utdanningsprogram ved en handelshøyskole. Mange skoler tilbyr studier i forretningsledelse på heltid, deltid eller på internett.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Dayton er den sjette største byen i USA og er hjem til to store universiteter, University of Dayton og Wright State University. I året 2009 ble Dayton også tildelt av Forbes som den 10. beste metropolitan område for høyere utdanning.

Fjernundervisning MBA i Forretningsstudier i Dayton i USA

3 Resultater i Forretningsstudier, Dayton, Fjernundervisning Filter

Master of Business Administration

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

MBA-programmet legger vekt på oppkjøp av tekniske ledelsesevner innen en peer-gruppe eller ledergruppesammenheng.

Les mer

Online mba

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MBA
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Når du velger online MBA-grad fra IWU, velger du et program som raskt og effektivt lærer deg de tradisjonelle fagområdene: økonomi, økonomi, markedsføring, ledelse

Les mer

Mba xpress program

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MBA
<
Deltid
<
18 måneder
Engelsk
Nettstudier

IWU MBAXpress er et program for spesialister som har viljestyrke og faglig disiplin for å delta i en akselerert, intensiv MBA-læreplan som er både krevende og givende

Les mer