MBASTUDIES

Fjernundervisning MBAs i Forretningsstudier i Bangor USA 2021

MBA er langt og bort de mest vellykkede grad av det 20. århundre. Se på de amerikanske statistikken. Den første graden ble ikke gitt ut før 1900-tallet. Ved slutten av det 20. århundre hadde det en 27% markedsandel av alle utdannet grader gitt ut.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning MBA i Forretningsstudier i Bangor i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Bangor, Fjernundervisning Filter

Master of Business Administration (MBA)

Husson University
MBA
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Master of Business Administration Program reflekterer Hussons tro på at en god utdanning er mer enn et spørsmål om teori og bøker. Vårt utdannet program er utviklet for å utvi ...

Les mer