MBASTUDIES

Fjernundervisning MBA studier i Forretningsstudier i Nicaragua 2021

Studenter ofte lurer på om deres beslutning om å gå ut av næringslivet og legge ut på en dyr MBA var klok. Inntil nylig var den vanskeligste delen av en MBA å bli akseptert av en topp handelshøyskole. Å ha en MBA var tilsvarende mellom to og et halvt og fire år ekstra fra erfaring. Det er i tider som disse at du innser den sanne verdien av en MBA.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Nicaragua, offisielt Republikken Nicaragua er det største landet i Mellom-Amerika eidet, som grenser Honduras i nord og Costa Rica i sør. Spansk er Nicaragua 's offisielle språk. Ikke forvent å finne mye engelsk talt utenfor de større og dyrere hoteller.

Fjernundervisning MBA i Forretningsstudier i Nicaragua

1 Resultater i Forretningsstudier, Nicaragua, Fjernundervisning Filter

Master i business administration

Keiser University Latin American Campus
MBA
<
Fulltid
<
24&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier

The Master of Business Administration (MBA, for sin akronym på engelsk) Keiser University tilbyr en intensiv graduate program som utdanner studenter i teori og praksis i det m ...

Les mer