close

Filtre

Se resultater

MBA studier i Forretningsstudier i Patras Hellas

Master of Business Administration (MBA) er praktisk studieprogrammene i ledelse, i sin egen liga. MBA er den tradisjonelle akademiske tilbudet for ledelse utdanning. Universitetene svare på spørsmål fra virksomheten for en presis og dyp kvalifisering for fremtiden og moderne ledere basert på en standardisert tittel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposisjon til Master of Science… Les mer

Master of Business Administration (MBA) er praktisk studieprogrammene i ledelse, i sin egen liga. MBA er den tradisjonelle akademiske tilbudet for ledelse utdanning. Universitetene svare på spørsmål fra virksomheten for en presis og dyp kvalifisering for fremtiden og moderne ledere basert på en standardisert tittel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposisjon til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) er det uten tvil peker på ett program utelukkende.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Hellas, offisielt Republikken Hellas, eller Hellas som kalles fra oldtiden, er et land i Sørøst-Europa. Ifølge 2011 folketelling, er Hellas 's befolkning rundt 11 millioner kroner.

Patras er ikke bare den største, men også fungerer hovedstaden i vestlige Hellas. Det er hjem for mer enn 200 000 innbyggere og en travel havn som danner en viktig del av den nasjonale økonomien. Innenfor sine grenser, vil du finne flere institusjoner for høyere utdanning.

Beste MBA i Forretningsstudier i Patras i Hellas

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Hellenic Open University
Patras, Hellas
MBA
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre