close

Filtre

Se resultater

MBAs i Forretningsstudier i Longuenesse Frankrike

MBA er langt og bort de mest vellykkede grad av det 20. århundre. Se på de amerikanske statistikken. Den første graden ble ikke gitt ut før 1900-tallet. Ved slutten av det 20. århundre hadde det en 27% markedsandel av alle utdannet grader gitt ut.Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med… Les mer

MBA er langt og bort de mest vellykkede grad av det 20. århundre. Se på de amerikanske statistikken. Den første graden ble ikke gitt ut før 1900-tallet. Ved slutten av det 20. århundre hadde det en 27% markedsandel av alle utdannet grader gitt ut.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Å være den største forstaden Saint-Omer, er Longuenesse en kommune i Pas de Calais avdeling lokalisert i Nord Pas de Calais-regionen i Frankrike. Dette er en liten by med drøyt 12.000 innbyggere.

Topp universiteter MBA i Forretningsstudier i Longuenesse i Frankrike

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre

ESCIP School of International Business
Longuenesse, Frankrike
MBA
Fulltid
18 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre