close

Filtre

Se resultater

MBA studier i Forretningsstudier i Saint-Jérôme Canada

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og stu… Les mer

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Kanadiere legger stor vekt på læring, og har utviklet en første-rate utdanningssystemet med høy standard. Ikke bare gir Canada et trygt, rent miljø, men det har vært konsekvent rangert som en av verdens beste steder å bo i form av livskvalitet av FN.

Beste MBA i Forretningsstudier i Saint-Jérôme i Canada

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Université Du Québec En Outaouais UQO
Gatineau, Canada +1 Mer

Vil du gi karrieren en ny drivkraft? Ser du etter muligheter for utveksling og nettverk mellom studenter med komplementære profiler? UQO MBA er designet for deg!

Vil du gi karrieren en ny drivkraft? Ser du etter muligheter for utveksling og nettverk mellom studenter med komplementære profiler? UQO MBA er designet for deg! -
MBA
Fulltid
Deltid
18 - 48 måneder
Fransk
06 sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre