20 MBA Programmer i Brasil for 2024

MBA Programmer i Brasil for 2024Filter
    • Nantes, Frankrike
    • São Paulo, Brasil
    • + 1 more

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretningskunnskap for å bedre håndtere verdens matutfordringer på en ansvarlig og innovativ måte.

    • São Paulo, Brasil

    Deltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    Portugisisk

    MBA i markedsføring tar sikte på å trene ledere innen markedsføring og strategi til å jobbe i organisasjoner av forskjellige størrelser og sektorer, og favoriserer utviklingen av en visjon om markedstrender som fører til effektiv ledelsesmessig beslutningstaking og utvikling av lederholdninger forenlig med Filosofien om å fokusere på marked, etikk og samfunnsansvar.

    • São Paulo, Brasil

    18 måneder

    På universitetsområdet

    MBA i ledelse og People Management kombinerer moderne verktøy, involvere og integrere alle forretningsområder, med lederegenskaper, med fokus på People Management

    • São Paulo, Brasil

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Programmet fokuserer på utvikling og forbedring av ledelsesmessige ferdigheter og funksjonell kompetanse innen finans.Den gjør det mulig innsikt i regnskap og finans, med en moderne og

    • São Paulo, Brasil

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Programmet fokuserer på utvikling og forbedring av ledelsesmessige ferdigheter med funksjonell kompetanse innen markedsføring.Den gjør det mulig innsikt i markedsføring, med en moderne og praktisk tilnærming

    • São Paulo, Brasil

    Deltid

    24 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Americas MBA er et felles program mellom fire utmerkede handelshøyskoler - FIA, ITAM, Simon Fraser University og Vanderbilt University. De tilbyr en unik MBA i internasjonal ledelse med vekt på de fire store økonomiene i Amerika, og integrerer studenter fra Brasil, Mexico, Canada og USA. Fire dynamiske økonomier i Amerika - Ett unikt MBA-program.

    • Paraná, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Kurset tar sikte på å oppfylle kravene til markedet for bedriftsledelse, som blir stadig mer konkurransedyktig og globalisert, og gir fagpersoner muligheten til å forbedre sin kunnskap knyttet til økonomistyring og gi videre studier gjennom teoretisk refleksjon, avlesninger og saksanalyse. Mål: Instrumentalisere profesjonelle for praksis med å styre økonomien til organisasjoner, tilby teoretiske og metodiske tilskudd for realisering av strategier, med raffinert kritisk kapasitet og fokus på opprettelse og effektiv styring av økonomiske ressurser.

    • Bahia, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Tilbyr et profesjonelt opplæringskurs på høyere nivå på latino nivå for fagpersoner innen høyere utdanning, med sikte på å opptre i prosjektledelse. Fagpersoner fra forskjellige områder, spesielt administratorer og ingeniører, som ønsker å jobbe med prosjektledelse.

    • Jardim São Paulo, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Logistikk sluttet å utøve bare de tradisjonelle rollene som å transportere, lagre og gjøre varer tilgjengelig for bearbeiding og forbruk. Under konseptet med supply chain management (Supply chain management) har Business Logistics påtatt seg et økende ansvar i organisasjonenes strategi. Fagpersoner må være forberedt på å identifisere og bruke ressurser og prosesser som bidrar til å møte konkurranse og bedrifter trenger å utvikle konkurransefortrinn og implementere samarbeidsrelasjoner i forsyningskjeden gjennom produktive forhandlinger, hvis forventede resultat skal privilegere det trinomiale: kvalitet, produktivitet og kostnader.

    • Prados, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Gjør studenten i stand til å handle i et globalisert og konkurransedyktig marked, gi et bredt syn på utenrikshandel, bygge spesifikk kunnskap og utvikle praktiske ferdigheter for å utøve yrket, for eksempel: gjennomføre import- og eksportprosesser, administrere valutadrift, og internasjonal finans, korrekt anvendelse av tollovgivning for å støtte beslutningstaking, logistisk planlegging av utenrikshandel, etablering og implementering av internasjonale forretningsstrategier, blant andre;

    • Mirante do Paranapanema, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Kursforslaget er å utvikle et didaktisk materiale fra kurset som kalles en FireBook (survival kit) sammen med studenten på grunn av at alle fagene er utviklet av teoretiske grunnlag og casestudier basert på et enkelt selskap gjennom hele klasseprogrammet. Dermed vil studenten opprettholde et lineært og samtidig bredt fokus på ulike ferdigheter som en Controllership and Finance Professional må utvikle.

    • Granja dos Cavaleiros, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Dette kurset gjør det mulig for fagpersoner å kunne gjennomføre planlegging, kontroll, utvikling av energieffektivitetsprogrammer, energikonsulenter og revisjoner i produktive sektorer som tar sikte på å bekjempe avfall av elektrisitet og identifisere innovative løsninger, med sikte på gevinst i konkurranseevne og reduksjon av sosio-miljøpåvirkninger. . Metodikk: Kurset vil bli utviklet intensivt med eksponerings- og praktiske klasser støttet av audiovisuelle ressurser, samt gjennom gruppearbeid, casestudier, presentasjoner. Didaktisk dynamikk og filmer brukes for å sikre konsolidering av læring. Studenten vil ha tilgang til universitetets laboratorier, i tillegg til de materielle og tekniske ressursene som UFF tilbyr.

    • Rosário de Fátima, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Målet med kurset er å utvikle en strategisk visjon gjennom forretnings- og finansteori og praksis, med sikte på å skape verdier;

    • Bauru, Brasil

    Engelsk, Spansk, Portugisisk

    Kurset Skattehåndtering og planlegging er rettet mot fagpersoner som søker å handle i skattehåndtering for å møte utfordringene som oppstår i bedriftsbedrifter, med sikte på å møte markedets behov, der fagpersoner søker mer og mer oppdatering og kunnskap innen skatteområdet. for gjelder for offentlige, private eller tredje sektor organisasjoner.

    • Rio de Janeiro, Brasil

    Fulltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    COPPEAD er en av de beste handelshøyskolene i verden og tilbyr den eneste MBA i full tid i Brasil som følger internasjonale kvalitetsstandarder når det gjelder å trene bedriftsledere for global ytelse. Av den grunn har programmet partnerskap med 42 handelshøyskoler i alle kontinenter. I tillegg, fordi vi er en del av det mest tradisjonelle brasilianske føderale universitetet, er studiet 100% opplæringsfritt og tilsvarer i Brasil en strikt sensu-mastergrad.