MBASTUDIES

Deltid MBA programmer i Rio de Janeiro fra Brasil 2020

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

Brasil tilby høyere utdanning som er delvis finansiert for de studentene som ønsker å forfølge avansert utdanning. De må være mellom 18 og 35 år. Denne høyere utdanningssystemet gjør elevene til å lære praktiske ferdigheter som gjør dem i stand til å møte det 21. århundres utfordringer.

Denne byen har mange fasiliteter å tilby utdanning på alle nivåer. Noen av de bemerkelsesverdige universiteter og høyskoler i denne byen er Rio de Janeiro State University og føderale universitetet i Rio de Janeiro.

Deltid MBA i Rio de Janeiro i Brasil

treff Filter

Heltid MBA

COPPEAD Graduate School of Business
MBA
feb. 2021
<
Fulltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 måneder
31 des. 2020
Engelsk
Campus

COPPEAD er en av de beste handelshøyskolene i verden og tilbyr den eneste MBA i full tid i Brasil som følger internasjonale kvalitetsstandarder når det gjelder å trene bedrift ...

Les mer

Master i bedriftsledelse

Brazilian School of Public and Business Administration
MBA
13 aug. 2020
<
Deltid
<
22 måneder
21 May 2020
Portuguese
Campus

Master of Business Management (MEX) er et høyt kvalifisert program for nyutdannede fra landet eller i utlandet, som jobber eller har til hensikt å jobbe innen Business Adminis ...

Les mer