close

Filtre

Se resultater

MBA studier i Aserbajdsjan 2021

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.Aserbajdsjan ligger på den asiatiske kontinentet i den østlige delen av Transkaukasia. Det offisielle navnet Aserbajdsjan er Republikken Aserba… Les mer

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.

Aserbajdsjan ligger på den asiatiske kontinentet i den østlige delen av Transkaukasia. Det offisielle navnet Aserbajdsjan er Republikken Aserbajdsjan.

MBAs i Aserbajdsjan

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Khazar University
Baku , Aserbajdsjan

MBA-programmet utvikler generell ledelse evner og gir avansert kunnskap og ferdigheter i ulike områder av forretningsaktiviteter avhengig av konsentrasjoner.

MBA-programmet utvikler generell ledelse evner og gir avansert kunnskap og ferdigheter i ulike områder av forretningsaktiviteter avhengig av konsentrasjoner. -
MBA
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
Azerbaijan State University of Economics
Baku , Aserbajdsjan

Diplom Finans-kurs

Diplom Finans-kurs -
MBA på deltid
Deltid
2 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre