93 Deltid MBA Programmer i Asia for 2024

Deltid MBA Programmer i Asia for 2024Filter
    • Dubai, De forente arabiske emirater

    Deltid

    18 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Øk dine ambisjoner på dette verdensklasse, internasjonale deltid MBA-programmet som fokuserer på deg som leder fra begynnelsen. Fra entreprenørskap til internasjonal finans vil du dra nytte av den nyeste tenkningen og finpusse de ferdighetene som vil skille deg fra i dagens konkurransedyktige marked.

    • Singapore, Singapore

    Fulltid, Deltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    SMU MBA er designet for å forme deg til en allsidig og dynamisk leder som bedrifter trenger. Bli inspirert til å lære grunnleggende forretningsprinsipper med en interaktiv og streng læreplan som fanger forkant av ledelsesforskning og velprøvde tilnærminger i ledelsespraksis.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) -programmet er designet for enkeltpersoner som ønsker å styrke sin kunnskap og utvikle sin kompetanse over et bredt spekter. MBA-kurset er fullstendig levert online med en unik pedagogikk som benytter alle fordelene ved et klasseromsbasert samspill. MBA-opptak er åpent året rundt for alle tre inntakene, januar, mai og september. Programmet har blitt gjort mer overkommelig enn tidligere på grunn av de spesielle MBA-stipendene i en begrenset periode.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Boston, USA
    • + 1 more

    Deltid

    26 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bli en del av en verdensomspennende gruppe profesjonelle som ønsker å komme seg videre hjemmefra. Vi har brakt vår topprangerte MBA online for å gi globalt tenkende studenter en oppslukende læringsopplevelse som gir ultimat fleksibilitet.

    • Dubai, De forente arabiske emirater

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Middlesex MBA er designet for forretningsfolk som er seriøse med å fremme karrieren, og forbereder studentene på ledelse og transformerende roller i virksomheten. MBA er designet for å forberede deg på utfordringene med ledelse i en kompleks internasjonal sammenheng. Støttet av vårt verdensklasse fakultet fra topp internasjonale virksomheter med et vell av akademisk og praktisk erfaring, vil du utvikle din forståelse av kjernefagene som bidrar til studiet av ledelse.

    • Bradford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Dubai, De forente arabiske emirater
    • + 1 more

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vi tilbyr verdens første og eneste MBA med fokus på sirkulær økonomi. Denne nye økonomiske modellen har som mål å: bruke ressurser og energi mer effektivt; gjenbruk av produkter og materialer; gi økt fortjeneste for organisasjoner. Som student vil du ha en unik grad og førstegangsfordel, som åpner for en rekke nye karrieremuligheter. Du vil lære kjerneaspektene til et tradisjonelt MBA-program, forsterket av en grundig studie av denne moderne økonomiske modellen - og utstyre deg med ferdighetene du trenger for å takle de forretningsmessige, sosiale og miljømessige utfordringene i det tjueførste århundre.

    • Grenoble, Frankrike
    • Tbilisi, Georgia

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bli en endringsleder med Grenobles MBA på heltid, hvor innovasjon, bærekraft og praktisk læring konvergerer i et internasjonalt miljø. Sett i det pulserende Grenoble-økosystemet – et senter for teknologi og innovasjon – tilbyr programmet vårt et unikt globalt perspektiv designet for å forme karrieren din for fremtiden.

    • Singapore, Singapore

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Sharjah, De forente arabiske emirater

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette programmet gir elever en mulighet til å utvikle et godt grep om forretningsrelatert kunnskap innen organisasjonsledelse og utvikling. Elevene vil forbedre sine ferdigheter for å utvikle nye ideer og implementere dem effektivt på arbeidsplassene sine.

    • Jiaxing, Kina

    Fulltid, Deltid

    24 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk, Kinesisk

    ZIBS utvikler toppledere og fremtidige bedriftsledere med et tverrfaglig perspektiv, og bygger tverrkulturelle forretningsferdigheter for å trives i den stadig skiftende globale økonomien. Vårt internasjonale MBA-program er dedikert til å fremme ledere som kan se for seg og implementere originale forretningskonsepter. Stipendiater og studenter med forskjellig bakgrunn drar nytte av samarbeidslæringsmiljøet, forskning i verdensklasse og akademisk teori som er integrert med forretningsutøvelse.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    INCEIF har satt nye standarder innen bærekraftig virksomhet, samtidig som de fremmer bransjen. Med Master of Business Administration (MBA)-programmet kan du utnytte din intellektuelle dyktighet for din profesjonelle utvikling i tillegg til å fremme fremgang i bærekraftig virksomhet.

    • Petaling Jaya, Malaysia

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Business Administration på heltid/deltid utstyrer nyutdannede og arbeidere med en avansert forretningsutdanning og lederegenskaper, avgjørende for karriereutvikling. De vil lære å administrere og vokse organisasjoner innenfor det nåværende digitale økosystemet, bygge strategiske allianser og utvide profesjonelt nettverk.

    • Dubai, De forente arabiske emirater

    Deltid

    1 år

    Blandet

    Engelsk

    Endring har aldri vært så intens. Mens noen av funksjonene vil bli automatisert og noen overtatt av AI, må du jobbe med nye ferdigheter som problemløsning, lederskap, innovasjon, beslutningstaking og digital kompetanse. Den oppdaterte MBA-en fra London Met gir deg denne essensielle ferdigheten for å trives i en forstyrrende verden. Dette MBA-kurset søker å forberede kandidatene til å gjøre en betydelig endring i karrieren som kan innebære å ta på seg større leder- og ledelsesansvar, bytte bransjer eller starte en bedrift.

    • Doha, Qatar

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBA Global in Hospitality Management Pathway er utviklet for å matche din eksisterende erfaring, nåværende rolle og fremtidige planer. Stiftelsen gir en grundig forankring i strategisk ledelse, økonomisk resultatstyring, globale operasjoner, markeder og ressurser, forretningsforskningsmetoder og dataanalyse. MBA Global Hospitality Management Pathway fokuserer på gjeldende bransjetrender, drift av gjestfrihet, servicekvalitet og kundeopplevelsesadministrasjon.

    • Sharjah, De forente arabiske emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 15 more

    Deltid

    12 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Studer online, deltids- eller fjernundervisningsmodus fra UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudi-Arabia (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Sør-Afrika (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India etc. Det ene året MBA (Master of Business Administration) i Healthcare Management er et omfattende program designet for helsepersonell som ser frem til en flott karriere i helsevesenet. Etter fullføring av programmet vil studentene bli tildelt et doktorgrad i helseledelse fra Cambridge International Qualifications, Storbritannia og en MBA i helsestyring fra Universidad Catolica de Murcia, UCAM. Studentene som melder seg på MBA i Healthcare Management vil gjennomføre kjernemodulene på International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management and Leadership and Operations Management og spesialiserte moduler i Healthcare Management og Leadership and Healthcare Operations Management i del 1, mens de er i andre del. studentene vil fullføre modulen om sosioøkonomisk - juridisk miljø og sammen med oppgavearbeid.