close

Filtre

Se resultater

MBA studier i Anvendt finans Nord-Amerika 2021

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden. Feltet av anvendt finans er studiet av hvordan ulike forretningsmodeller påvirke økonomiske resultater. Studerer anvendt finans kan føre til arbeid med institusjoner slik som de… Les mer

MBA (Master of Business Administration) er en høyere grad som er tildelt til studenter som har mestret studiet av virksomheten. MBA-grad er tenkt å være en av de mest prestisjefylte og ettertraktede grader i verden.

Feltet av anvendt finans er studiet av hvordan ulike forretningsmodeller påvirke økonomiske resultater. Studerer anvendt finans kan føre til arbeid med institusjoner slik som de som har stilt økonomisk planlegging tjenester, meglerforetak eller kommersielle banktjenester selskaper.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

MBA i Anvendt finans Nord-Amerika

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Mississippi College School of Business
Clinton, USA

Hensikten med MBA med finanskonsentrasjon er å gi studenter større kunnskap og forståelse innen økonomi.

Hensikten med MBA med finanskonsentrasjon er å gi studenter større kunnskap og forståelse innen økonomi. -
MBA
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre