Filter
MBA
New Zealand Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut MBAs i Økonomistudier på New Zealand

Master of Business Administration (MBA) er praktisk studieprogrammene i ledelse, i sin egen liga. MBA er den tradisjonelle akademiske tilbudet for ledelse utdanning. Universitetene svare på spørsmål fra virksomheten for en presis og dyp kvalifisering for fremtiden og moderne ledere basert på en standardisert tittel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposisjon til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) er det uten tvil peker på ett program utelukkende.

Å ha en MBA i økonomi leder deg til en lovende karriere i næringslivet. Private finansielle organisasjoner og banker er noen av selskapene som du kan bruke til og ikke bare det, kan du også se på offentlige organisasjoner. Godt betalte yrker som økonom, økonomisk rådgiver, pedagog, regionale lederstillinger, statistiker og demographer er noen av dine potensielle jobbmuligheter.

New Zealand er en øy land i den sørvestlige Stillehavet. Landet består geografisk to viktigste landmasser - at av Nord-og Sør-øyene - og en rekke mindre øyer. Utenlandske studenter må ha et studentvisum og en rimelig grad av penger å bruke for å gjennomføre et studium på et New Zealand basert pedagogisk institusjon. New Zealand utdanningsinstitusjoner vil informere de aktuelle utlendingsmyndighetene dersom en student opphører å delta på deres innrullert kurs, som da kan suspendere eller avbryte den student 's visum. Utdanningsinstitusjoner ofte også utveksle denne innmelding og frammøte data elektronisk med andre offentlige organer som er ansvarlige for å gi student assistanse.

MBA i Økonomistudier på New Zealand

Les mer Minimér

1 Resultater i Økonomistudier, New Zealand

Grader
Beliggenhet
New Zealand
Studietype
Pacing
Auckland Institute of Studies

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internasjonalt anerkjente bedriftskvalifikasjon i verden i dag. ... [+]

Master of Business Administration (MBA) grad er den mest internasjonalt anerkjente bedriftskvalifikasjon i verden i dag. Det er en profesjonell grad i business management basert på et praktisk program med teoretisk, anvendt og forskning underbygger. Den dekker en rekke forretningsdisipliner som danner grunnlag for beslutningstaking.

AIS MBA tilbyr spesialiseringer i:

Internasjonal BusinessFinansieremarkedsføringOperasjoner og logistikk

MBA har også tre alternative Pathways :

27 moduler og en to-måneders feltstudie25 moduler og en tre måneders internship20 moduler og en seks måneders avhandling

Det utfordrende fem-trinns programmet gir betydelige krav til tid for å nå den nødvendige standarden.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk