MBA i Økonomi

Beste 2 MBA studier i Økonomi 2018

Studenter som forfaller høyere utdanning i bedriftsøkonomi utover kurs tilbys i en typisk lavere grad kan få en MBA. En Master of Business Administration indikerer at en person kan ha avansert kunnskap i fokus som markedsføring, økonomi, regnskap og forretningsvirksomhet.

Hva er en MBA i økonomi? Et mastergradsprogram i økonomi fokuserer på å trene individer til å utøve strategisk tenking i vanskelige økonomiske og forretningsmessige situasjoner, spesielt som de angår kunden. Kursene har en tendens til å fokusere på å lære studenter å optimalisere informasjonsforskning, analysere komplekse situasjoner, utvikle levedyktige løsninger, identifisere legitime kilder til talent og produsere nyttig kunnskap for taktisk beslutningstaking. På grunn av økt turbulens mellom land, kan instruktører også velge å fokusere på informasjonskrig og hvordan å lindre spenninger.

Nyutdannede av programmet har en tendens til å ha sterke analytiske evner, noe som kan tjene dem godt i både profesjonell og forretningsliv. Mange har også gode problemløsende ferdigheter, samt en evne til å lette komplekse situasjoner. Hver av disse egenskapene kan være nyttig på alle fagområder.

Kostnaden for collegeundervisning varierer sterkt, så det er ingen reell måte å vite hvor mye en MBA i økonomi kan koste en student uten å snakke med en rådgiver. Av denne grunn er det viktig at en person gjør sin forskning før innskrivning.

Folk som har en grad i økonomi er i høy etterspørsel i disse dager, og som sådan kan kandidater finne muligheten til å forfølge mange spennende karriereveier. Noen eksempler på jobbtitler inkluderer policyanalytiker, økonom, budsjettanalytiker, statistiker, regjeringsøkonom, markedsforsker, konsulent, datavitenskapsmann og professor. Enkeltpersoner kan finne suksess i offentlig sektor eller akademia.

Mange institusjoner tilbyr en MBA i økonomi. Online kurs blir stadig mer populært på grunn av deres bekvemmelighet. Hvis du er klar til å begynne din utdanning, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

MBA Spesialisert I Strategi Og økonomisk Etterretning

ESLSCA Business School
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Frankrike Paris

MBA i Strategi og Intelligence henvender seg til studenter, business school, ingeniør, IOP og fagfolk. [+]

School of Economic Warfare opprettet i 1997, etter innstilling fra komiteen av intelligens og strategi selskaper, ledet av Henri Martre innen general Planning Commission, nå er det business intelligence referansen opplæring i Frankrike.

Undervisning i EMT er basert på fire hovedprinsipper:

Optimal informasjonssøk Identifisere gode kilder til kompetanse Analysere komplekse situasjoner Fremskaffe nyttig kunnskap for beslutningstakere

EMT er den eneste trening i business intelligence og tilbyr et variert utvalg av feltøvelser som passer inn i strategien til klienten. I løpet av året våre studenter har å forholde seg til konkrete tilfeller i en voksende følelse av vanskeligheter.... [-]


Mba Administrasjon

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
Campus Heltidsstudier September 2018 USA Orlando Miramar

The Graduate programmet i Business Administration fra School of Business Administration ved Metropolitan University tilbyr en mastergrad i Business Administration hovedfag i ledelse. [+]

The Graduate programmet i Business Administration fra School of Business Administration ved Metropolitan University tilbyr en mastergrad i Business Administration hovedfag i ledelse. Metro studiesteder Orlando / South Florida lært denne disiplinen i administrasjonen. Programmet tilbyr en utmerket læreplan som forbereder studentene til å ta på seg lederansvar effektivt, kreves i organisasjoner i dag.

Den faglige erfaringen av programmet tillater elevene å utvikle de ferdighetene som trengs i området of Business Administration, vil de i stand til å påta seg ledelse og lederstillinger i offentlig og privat sektor. Programmet bidrar også til dannelsen av studenter som utdannede og dyktige, i stand til å møte personlige og profesjonelle mål.... [-]