Les den offisielle beskrivelsen

Initiativet i 2005 er MBAs strategiske ledelse og økonomisk intelligens (MSIE) unik i Frankrike i dag, fordi den er virkelig i krysset av økonomisk intelligens og strategisk ledelse .

Ved å gå utover de tradisjonelle tilnærmingene til organisatorisk ledelse og konkurransedyktig analyse, tilbyr MSIE kontinuerlig opplæring metodikker tilpasset de nye beslutningstakernees behov som står overfor økningen av økonomiske sammenstøt.

Planene er kompatible med en profesjonell aktivitet på heltid. Det personlige akkompagnementet til revisorene mot oppnåelsen av deres faglige mål er EMTs pedagogiske karakteristikk.

I tillegg er L'Ecole de Guerre Economique sertifiseringsorganet for tittelen " Expert (e) i økonomisk intelligens ", nivå I, registrert i National Directory of Professional Certifications (RNCP).

plasseringer

Siden 2002 har Ecole de Guerre Economique blitt rangert som den beste franske formasjonen i "Economic Intelligence" av Eduniversal-SMBGs guide til de beste master og 7. beste mester i 2017 i "Masters in Business Intelligence, Knowledge and Security Management" (Best- masters.com).

Christian Harbulot, programleder, mottok den beste pedagogeprisen for alle kursene i 2005 på Pedagogikkprisene.

målsettinger

  • Gi revisorer nøklene til økonomisk intelligens prosjektledelse.
  • Lær, reprodusere og anvende metodene til de beste utøvere i økonomisk intelligens.

Hvem trener for?

MBA strategisk ledelse og økonomisk intelligens trening er av høyt nivå og er rettet mot ledere og ledere av alle funksjoner (forretningsutvikling, markedsføring, kommersiell, finans, juridisk, strategi, R

Parteneriats

I 20 års eksistens har økonomiske krigsskolen smittet sterke relasjoner med sine institusjonelle partnere, akademiske eller tekniske, både i Frankrike og internasjonalt. For eksempel: EI Institute, CCI France, Prometheus Foundation, ANAJ-IHEDN, Big Data Alliance, Lexis Nexis, KB Crawl, Gephi Consortium, etc.

Kursprogram

MBA strategisk ledelse og økonomisk intelligens kurs har en gjennomsnittlig varighet på 320 læretimer pluss 80 andre timer med regisserte oppgaver.

Det er oppdelt i 3 undervisningsmoduler og 2 kalendere tilpasset hver profesjonell aktivitet.

  • Leksjoner: Dette innebærer å forstå samspillet mellom geoøkonomiske, konkurransedyktige og samfunnsmessige problemstillinger, dechifisere de nye kildene til økonomisk konkurranse, brudd, allianser og koalisjoner, identifisere økonomiske ekspansjonsmetoder og nye tilnærminger til økonomisk utvikling. erobring av markedet.
  • Direkte oppgaver: EGE-pedagogikken er hovedsakelig basert på opptreden, det vil si øvelser utført fra saker foreslått av bedrifter, myndigheter eller økonomiske aktører i det sivile samfunn.
  • Personlig arbeid: Det handler om å forberede en fremtidig beslutningstaker for å vite hvordan man bruker alle kildene i informasjonssamfunnet. Å drive en bedrift innebærer en ny tilnærming til ledelsen gjennom læring og mastering av verktøy for forskning, informasjonsanalyse og beslutningsstøtte.

muligheter

I møte med en økning i risiko og eksponering mot det internasjonale markedet på grunn av globaliseringen, må selskapet nå starte opp.

Den økende avhengigheten mellom den økonomiske, politiske og samfunnsmessige sfæren, kombinert med en kommunikasjons verden forstyrret av ny teknologi, har økt behovet for at selskaper skal gi strategisk, pålitelig og høy verdiøkende informasjon betydelig.

Administrere denne strømmen av informasjon krever spesifikke kunnskaper som EI profesjonelle master.

Kjernevirksomheten til økonomisk intelligens fokuserer på informasjonssyklusen som er selve essensen av disiplinen. Denne syklusen oppsummerer informasjonsbehandlingen av selskapet og definerer den kompetansen som er nødvendig for kontrollen.

innleggelser

Skolen tilbyr deg muligheten til å søke online gjennom hele året: fra januar til desember.

Valg av kandidater er gjort på fil (CV søknadsskjema) etterfulgt av et motivasjonsintervju.

Opptakskrav til MBA Strategisk ledelse og økonomisk intelligens trening:

Bac 4 validert og 3 års erfaring med rammefunksjoner.

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurs fra L'Ecole de Guerre Economique »

Sist oppdatert March 1, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2020
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
12,700 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato