Les den offisielle beskrivelsen

  • Oversikt

Med den raske veksten i Kinas økonomi og økningen av kinesiske utadvendte investeringer, øker etterspørselen etter det internasjonale næringslivet om å forstå kinesisk forretningskultur og praksis eksponentielt.

Peking University HSBC Business School ( PHBS ) MBA-programmet tilbyr skreddersydde kurs designet og levert av fakultetet som er spesielt kvalifisert i å undervise MBA-programmer med et Kina-fokus.

Akkreditert av EFMD for EPAS og av AACSB , har PHBS raskt vokst i omdømme og som et senter for internasjonal ekspertise innen forretningsutdanning.

I tillegg til pensumstudiet vil studentene også ha mulighet til å utvikle forretningsnettverk med ledende fagfolk i Kina, akademikere, bedriftsledere og gründere.

Programmet er designet for UK / EU innbyggere.

  • Curriculum

PHBS -UK MBA-programmet er engelsklært og deltid MBA med PHBS . Programmet består av å ta 16 kurs innen 16 måneder, to måneder med feltstudie og prosjektforskning, som fører til avhandlingen etter 6 måneder. Fakultetet for programmet består av PHBS senior professorer og besøker forskere fra britiske akademikere og forretningsutøvere.

Kursene inkluderer ledelsesøkonomi, bedriftsstatistikk, Kina og verdensøkonomi, finansiell regnskap, organisatorisk adferd, forretningskommunikasjon, human resource management, entreprenørskap, fintech: blockchain og dets applikasjoner etc.

  • Programmål

Programmer gir toppkvalitetsadministrasjonsopplæring for studenter med en nyskapende ånd innen økonomi, ledelse og økonomi som dekker generell ledelse teori innrammet i en internasjonal sammenheng for en dyp forståelse av dagens globale forretningsområde.

PHBS -UK MBA-programmet tar sikte på ikke bare å hjelpe elevene å bygge et solid fundament i ledelsesteori, skaffe seg ledelsesinnsikt og utvikle effektive lederegenskaper, men også å få en dyp forståelse av den kinesiske økonomien og markedene.

  • Gradskrav, søknadsprosess og opptakskrav

For mer informasjon, vennligst besøk vår hjemmeside her .

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Peking University HSBC Business School (PHBS) »

Sist oppdatert November 4, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
46,000 GBP
Undervisning for det toårige MBA-programmet er £ 46,000.00 betales i to halvdeler ved begynnelsen av hvert studieår. Tilbudet om stipend for å dekke avgifter delvis vil bli vurdert for søkere på grunnlag av meriter og arbeidsopplevelser.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist