MBASTUDIES.NO

11 Beste Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Tyskland

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Tyskland

treff Filter

MBA i internasjonale forretninger

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Campus Deltid 3 semestre Kontakt skolen Tyskland Würzburg Schweinfurt + 1 fler

MBA International Business er den mest kjente høyere studier, som er dedikert i internasjonal virksomhet med fokus på Asia, Vest-Europa, Sentral- og Øst-Europa.

Mba generell ledelse

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Campus Deltid 18 måneder Kontakt skolen Tyskland Paderborn

Den Deltidsstudiet i General Management fører til graden Master of Business Administration (MBA). Det er ved FIBAA

Master of Business Administration

Wildau Institute of Technology
Campus Nettstudier Deltid Oktober 2019 Tyskland Wildau

Du har etter din vellykket høyskole grad minst to års arbeidserfaring i en bedrift organisasjon eller en akademisk institusjon? Nå kan du planlegge neste

Mba integrert bærekraftig ledelse - kvarts

University of Applied Sciences Zittau/Goerlitz
Kombinert nett & campus Deltid 5 semestre Oktober 2019 Tyskland Zittau

"Integrert Sustainability Management - KV AR" er et uttrykk for politikk Zittau / Görlitz, nye markeds-og program-orienterte programmer til

Deltid MBA-program

WHU – Otto Beisheim School of Management
Campus Deltid 24 måneder September 2019 Tyskland Düsseldorf

Vår deltid MBA-programmet er designet for unge fagfolk som ønsker å utføre effektivt i et utfordrende globalt miljø ved å forbedre, utdype eller utvikle sin kunnskap innen business administration og økonomi.

Master of Business Administration, fleksibel læring

University of Strathclyde Business School
Kombinert nett & campus Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow Italia Milan Tyskland Munich Kina Beijing Frankrike Toulouse + 8 fler

Vi vet at ikke alle kan, eller faktisk ønsker å studere på heltid eller kveldskurs. Det er derfor vår fleksibel læring rute kan du variere tempoet og rekkefølgen av studiet som passer til dine personlige forhold. Denne ruten kombinerer det beste av heltid, deltid og åpen læring studie.

Master of Business Administration, deltid glasgow

University of Strathclyde Business School
Campus Deltid 3 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow Italia Milan Tyskland Munich Kina Beijing Frankrike Toulouse + 8 fler

Vår deltid MBA (kveld studie) gir deg muligheten til å få en verdsatt og veletablert forvaltning kvalifisering på en måte som er best egnet til dine faglige og personlige forhold.

MBA + ma i ansvarlig forvaltning

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
Kombinert nett & campus Deltid 2 - 3 år Åpen påmelding Tyskland Berlin

Double Degree Program: MA i ansvarlig styring kombinert med MBA

Frankfurt MBA Deltid

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Deltid 21 måneder Oktober 2019 Tyskland Frankfurt

En MBA for unge fagfolk fra enhver bransje med sterk lederskapspotensial som ønsker å forbli full sysselsetting og dra nytte av MBA-utdanning i verdensklasse i Frankfurt, Europas økonomiske hjerte.

Master of Business Administration General Management

Diploma University of Applied Sciences
Nettstudier Deltid 4 semestre Kontakt skolen Tyskland Germany Online

Den post-graduate mastergrad i General Management med en MBA (Master of Business Administration) grad fra DIPLOMA University gjør det mulig for erfarne kandidater fra naturvitenskap, ingeniørfag, humaniora eller samfunnsvitenskap å skaffe seg ledelsesevner som gjør dem i stand til å forfølge en lederstilling kvalifisere seg.

MBA General Management Deltid eller Heltid

Munich Business School
Campus Heltid studier Deltid 12 - 24 måneder September 2019 Tyskland Munich + 1 fler

MBA General Management er et toppmoderne MBA-program skreddersydd for behov og krav i dagens globaliserte forretningsverden. Den er utformet for å formidle et omfattende sett med forretningskunnskap og styringsverktøy, og å undervise, utvikle og forbedre dine lederegenskaper og lederskap.