$close

Filtre

Se resultater

{mbastudies-part-time:plural} i Prosjektforvaltning 2021/2022

En deltid Master of Business Administration, eller MBA, er typisk en internasjonalt anerkjent grad som fokuserer på ett eller flere områder av bedriftsledelse. De fleste skoler krever at du har noen erfaring i virksomheten før du søker om dette programmet. Du kan fortsatt lure på, hva er en deltid MBA i prosjektledelse? Innenfor enhver virksomhetsstruktur er det prosjekter som må fylles ut… Les mer

En deltid Master of Business Administration, eller MBA, er typisk en internasjonalt anerkjent grad som fokuserer på ett eller flere områder av bedriftsledelse. De fleste skoler krever at du har noen erfaring i virksomheten før du søker om dette programmet.

Du kan fortsatt lure på, hva er en deltid MBA i prosjektledelse? Innenfor enhver virksomhetsstruktur er det prosjekter som må fylles ut på tid og innenfor et gitt budsjett. For å møte disse behovene krever de fleste programmer et kjerneutvalg av kurs, inkludert ledelsesstrategier og økonomi. Innenfor bestemte skoleprogrammer kan du fokusere på finansiell rapportering og verktøyene knyttet til oppgaven, eller betydningen av etikk og samfunnsansvar.

Å fullføre en høyere grad krever ofte organisasjon og tidsstyring, to ferdigheter du kan forvente å lære når du forfølger en MBA. Disse ferdighetene gjelder også for ditt daglige liv og kan gjøre deg mer effektiv. En annen ferdighet du kan anskaffe er kunnskap om avanserte dataprogrammer, som kan hjelpe deg med å bruke andre ikke-forretningsprogrammer til private formål.

Kostnaden for en deltid MBA er i stor grad avhengig av hvor du forfaller dine studier. Noen ting du bør vurdere når du lager budsjettet, inkluderer registreringsavgifter, bokomkostninger, losji og mat. Arbeid på denne deltidstiden betyr ofte at du kan spre disse kostnadene ut over en lengre periode, noe som kan gjøre budsjettet lettere.

Med en MBA i Project Management, kan du se etter en rekke stillinger innenfor en standard forretningsstruktur. Prosjektleder, prosjektanalytiker og driftsleder er bare noen av jobbtittene du kan søke om. Prinsippene i dette studiet kan også brukes til å håndtere prosjekter innen non-profit, skoler og medisinske institutter. Hvis du fokuserer på etikk i bedriftsledelse, kan du se etter arbeid i den juridiske verden som en kontrakt og forhandlingsleder, porteføljeforvalter og mer.

MBA-programmer i prosjektledelse kan finnes over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
WU Executive Academy
Wien, Østerrike

Den profesjonelle MBA-prosjektledelsen gir ledere med oppdaterte verktøy og nøkkelkompetanse for å optimalisere prosjektledelsen - fra begynnelsen til en vellykket konklusjon. ... +

Den profesjonelle MBA-prosjektledelsen gir ledere med oppdaterte verktøy og nøkkelkompetanse for å optimalisere prosjektledelsen - fra begynnelsen til en vellykket konklusjon. Fra prosjektkostnad og organisasjonsdesign til risikostyring og prosjektdiskontinuiteter deler ekspertfakultetet dyp innsikt, testet metodikk og bidrar til å utvikle de polerte sosiale ferdighetene som prosjekt- og prosessforvaltere trenger for å levere kvalitet, bærekraftige resultater og å lede teamene til suksess. -
MBA på deltid
Deltid
18 måneder
Engelsk
Campus