Filter
Deltid
Portugal Studietype: Alle

Topp universiteter {mbastudies-part-time:plural} i Portugal 2019/2020

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

{mbastudies-part-time:plural} i Portugal

Les mer Minimér

treff

ISEG - Lisbon School of Economics & Management

ISEG har overdratt mer enn 700 Masters i Business Administration (MBA) i løpet av de siste 30 årene. I dag er disse alumni okkupere fremtredende posisjoner i det nasjonal ... [+]

Oppbygging

Vitnemålet av MBA ISEG er tildelt etter vellykket skaffe 90 studiepoeng, påløpt gjennom studier over en periode på 18 måneder. Programmet krever vellykket gjennomføring av 16 kjerne-kurs og 13 personlige utvikling kurs.

Personlig utvikling

I tillegg til ovennevnte, MBA ISEG tilbyr aktiviteter i området personlig utvikling individ og gruppe:

Ledelse og teambuilding aktiviteter, med over 7 ulike friluftsaktiviteter i samarbeid med anerkjente partnere som den portugisiske Air Force og portugisiske marinen, blant annet; Ledelse Seminarer - Vital emner, som oppmuntrer diskusjon med kjente figurer fra næringsliv og økonomi; Strategi Simulator (MARKST... [-]
Portugal Lisbon
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk