Filter
Deltid
Nigeria Studietype: Alle

{mbastudies-part-time:plural} i Organisasjonsadministrasjon i Nigeria

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

Nigeria, offisielt Forbundsrepublikken Nigeria, er en føderal konstitusjonell republikk bestående av 36 stater og dens Federal Capital Territory, Abuja.

{mbastudies-part-time:singular} i Organisasjonsadministrasjon i Nigeria

Les mer Minimér

1 Resultater i Organisasjonsadministrasjon, Nigeria

Westford University College

MBA i HR ... [+]

MBA i HR

Master of Business Administration (HR

MBA i lederpsykologi handler om å forstå en individuell og menneskelig relasjon. Det handler om å arbeide for menneskelig atferd på jobben. økt forståelse av menneskelige relasjoner, og i de menneskelige aspektene av ledelsen. Det gir en forkant av utviklingen i psykologisk kunnskap som brukes til å forvalte og organisere mennesker og arbeid.

Denne MBA er et dobbelt sertifiseringsprogram bestående av Postgraduate Extended Diploma tildelt av CIQ, Storbritannia og en MBA (top-up) tildelt av UCAM, Spania, som anerkjennes over hele verden som den ledende postgraduate kvalifikasjon innen business management.

Nøkkelhøydepunk... [-]
Nigeria Lagos
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk