MBASTUDIES.NO

Beste studieprogrammer {mbastudies-part-time:plural} 2019 i Nord-Amerika

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig høyere nivå grad at enkeltpersoner kan forfølge etter å tjene en bachelor. Tjene en MBA kan hjelpe nyutdannede få viktig kunnskap, ferdigheter og erfaring de trenger for å starte en karriere i næringslivet.

 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

{mbastudies-part-time:singular} i Nord-Amerika

treff Filter

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campus Deltid 24 - 30 måneder Kontakt skolen USA San Diego

Deltid MBA - The Rady FlexMBA studentene jobber fagfolk med en lidenskap for innovasjon og stasjonen for å skape suksess. De undersøker nye ideer og muligheter og oppdager og utvikler måter å forandre forretninger og verden på. FlexMBA-studenter utmerker seg i sine nåværende roller og er klare til å ta på seg mer ansvar og gi større bidrag. Deltid MBA-programmet gjør det mulig for studenter å oppfylle mål de og deres organisasjoner har satt for sin pedagogiske og faglige utvikling.

Master i Business Administration (deltid MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campus Deltid 2 år September 2019 USA Winston-Salem Charlotte + 1 fler

Vårt 2-årige MBA-program er det # 1 deltid MBA-programmet i North Carolina, designet spesielt for arbeidende fagfolk.

Kveld MBA

Goizueta Business School
Campus Deltid 24 - 36 måneder September 2019 USA Atlanta

Strukturert for profesjonelle fagfolk, tilbyr Evening MBA tilbudene du forventer av en heltid MBA, men leveres i en fleksibel, weeknight-plan. Rangert nr. 1 i Atlanta, og har en nyskapende læreplan undervist av verdensklasse fakultet, vårt program gir deg kanten og tilkoblingene du trenger for å lykkes i vår dynamiske, globale markedsplass. Du vil kunne legge ny kunnskap og ferdigheter til bruk på arbeidsplassen neste morgen, og levere effektivitet i neste dag.

Babson MBA for arbeidsgruppen

Babson College
Kombinert nett & campus Deltid 3 år Kontakt skolen USA Wellesley Boston + 1 fler

Velg mellom deltidsaften og online-blandede læringsformater for å tjene nr. 1 MBA i entreprenørskap mens du arbeider på heltid.

MBA (deltid)

University of San Francisco - School of Management
Campus Deltid 2 - 5 år Kontakt skolen USA San Francisco

Deltid MBA-graden er utviklet for å forandre karrieren din mens du jobber - gir nøkkelferdigheter og nye perspektiver du vil straks sette på plass igjen på kontoret.

Master of Business Administration (MBA)

Campbellsville University
Campus Deltid 1 år Kontakt skolen USA Campbellsville Louisville + 1 fler

MBA- Master Of Business Administration med vekt på HR, økonomi, markedsføring, ledelse, IT-ledelse, regnskap, International Business og Health Care Administration.

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Kombinert nett & campus Deltid September 2019 USA Irvine

Master of Business Administration (MBA) studium forbereder individer for karrierer i ledelse. Mer spesifikt, er målet å gi en mulighet for menn og kvinner til å utvikle kunnskap, ferdigheter, holdninger og forståelse som vil utgjøre et grunnlag for vekst inn kompetente business management fagfolk, som kvalifiserer kandidater til å søke arbeid i store næringer, inkludert datarelatert tjenester, investment banking / verdipapirer og rådgivning innenfor områdene markedsføring, forskning, analyse, og / eller finans.

MBA - deltid

Elmhurst College
Campus Nettstudier Deltid 22 måneder Februar 2020 USA Elmhurst + 1 fler

Elmhurst har en praktisk beliggenhet i Chicagos vestlige forsteder, og tilbyr rimelige, fleksible gradsalternativer, på campus eller online. Med et kohort av andre fagpersoner, tjener du MBA på mindre enn to år på deltid.

Master of Business Administration

Grand Canyon University
Nettstudier Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Forbered deg på fremskritt i din karriere med Grand Canyon University's MBA-program, tilbys av Colangelo College of Business. Med en læreplan innebygd i lederutvikling, organisatorisk vekst og operasjonell styring, er dette online MBA-programmet perfekt for fremtidige ledere og bedriftsledere.

MBA i HR

Westford University College
Campus Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding De forente arabiske emirater Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Kuwait Kuwait City Saudi-Arabia Riyadh Sør-Afrika Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Canada Canada Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 21 fler

MBA i HR

MBA - deltid

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campus Nettstudier Deltid 2 år September 2019 USA Mount Vernon + 1 fler

The University of Baltimore MBA er designet med deg (og din arbeidsgiver) i tankene. Du har muligheten til å ta klasser i et tradisjonelt klasserom, online eller begge-det er ditt valg. Uansett hva du velger, vil du lære sammen med andre studenter som ønsker å utvikle deg faglig, akkurat som deg.

MBA - Master of Business Administration

ISEAD Business School
Kombinert nett & campus Deltid 13 måneder Kontakt skolen Spania Madrid Colombia Bogotá USA Miami + 4 fler

Adressert til "junior" og / eller yrkeserfaring, Master of Business Administration Business School ISEAD operativ-strategisk utvikler faglige behov for å lage og implementere i din organisasjon utøvende kapasiteter. Programmet gir også innhold, visjon og evne til entreprenøren har større myndighet til å gjennomføre sine ideer, hjelper du prioritere variablene i beslutningsprosessen.

Helsehjelp mba

Simmons College, Simmons School of Management
Campus Deltid 3 år Kontakt skolen USA Boston

For å skille seg ut i dagens konkurranseutsatte helsetjenester markedet, trenger du en spesialisert avansert grad. Kanskje du har vurdert en Master i Health Administration, eller til og med en tradisjonell MBA med helsevesenet konsentrasjon. Men

deltid MBA-program

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
Campus Deltid September 2019 USA Abingdon Blacksburg

The Virginia Tech Master of Business Administration programmet tilbyr den kvalitet og utfordring som du ville forvente av et veletablert program som er fullt akkreditert av AACSB internasjonale, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

Master of Business Administration

Metropolitan State University of Denver
Kombinert nett & campus Deltid 2 år Kontakt skolen USA Denver

MSU Denver s deltid, fleksible Master of Business Administration programmet gir studentene en tilgjengelig, fleksibel, høy kvalitet MBA gjennom excellence i undervisning, individuell oppmerksomhet og praktisk erfaring med en eksepsjonell verdi. Den AACSB-akkreditert MBA tilbyr rimelig opplæring, spesialisert faglig utvikling og omfattende nettverksmuligheter. Ingen oppgave påkrevd og ingen forutsetningskurs for å registrere.