Filter
Deltid
Studietype: Alle

3 {mbastudies-part-time:plural} i Markedsføring 2020

En deltid Master of Business Administration er en grad ofte søkt av studenter som ønsker å fremme sine karrierer med avansert utdanning. Et deltidsprogram er nyttig for de som trenger å fullføre graden i et lavere tempo, samtidig som de administrerer andre ansvarsområder.

Hva er en deltid MBA i markedsføring? En MBA kan forfølges i noen antall spesialiteter og forfølges i mange forskjellige former. En MBA som spesialiserer seg på markedsføring er et program fokusert på merkevarebygging, reklame og forbrukerforhold. Gitt dagens marked, kan det legges vekt på online markedsføring og bruk av sosiale nettverk i salg, kampanjer og kundeoppkjøp. I tillegg til e-markedsføring emner kan kursoppgaver omfatte klasser som kjøperadferd, internasjonal markedsføring eller forbrukerforskning.

Mange jobber for en deltid MBA i markedsføring på grunn av fordelene for karrierevekst. Studentene kan forvente å lære seg ferdigheter som ledelse, markedsanalyse og forbrukerforhold. Disse kan være nyttige både i arbeidsstyrken og den virkelige verden.

Kostnaden for en MBA i markedsføring varierer mye på tvers av institusjoner. De fleste deltidsprogrammer tar to til fire år for å fullføre. Studentene anbefales å gjøre grundig forskning før du velger et program.

En MBA i markedsføring demonstrerer en persons kompetanse på executive level. Denne graden har også fordelen av å være verdifull i de fleste bransjer. Kandidater med en MBA i markedsføring finner seg ofte kvalifisert for stillinger som markedsdirektør, salgssjef eller PR-spesialist. Nonprofits, offentlige etater og kommersielle selskaper alle ansetter markedsføring fagfolk for å hjelpe med deres organisatoriske mål.

Deltid Master of Business Administration i markedsføring grader tilbys på nettet og som tradisjonelle grader på en rekke institusjoner landsomfattende. Online-valg kan være spesielt nyttig for studenter som trenger å forfølge graden deltid. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer Minimér

3 Resultater i Markedsføring

DeSales University

... [+]

I tillegg til å utvikle en forståelse av den sofistikerte naturen og interrelasjonen mellom de grunnleggende funksjonelle forretningsområder, vil MBA-programmet legge vekt på kompetanseutvikling. De primære områdene inkluderer lederskap, kommunikasjon, beslutningstaking, selvbevissthet, analyse og syntese og kritisk tenkning.

Programoversikt

Programmet vil utnytte en helhetlig og strategisk tilnærming til å håndtere organisatoriske problemer.

[-]
USA Center Valley Romania Bucuresti Allentown  + 1 Mer
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris MBA i Luxury Marketing er ment for studenter og fagfolk som ønsker å forfølge en karriere i luksus sektoren. Denne opplæringen gjør det mulig for studenter å s ... [+]

Spesialisert MBA I Luksus Markedsføring

EIML Paris MBA i Luxury Marketing er ment for studenter og fagfolk som ønsker å forfølge en karriere i luksus sektoren. Denne opplæringen gjør det mulig for studenter å skaffe seg de ferdighetene som trengs for ledelse i luksusbransjen, mens de mestrer tekniske, kunstneriske og kulturelle aspekter.

Den spesialiserte MBA i luksus markedsføring gjør at studentene kan få en grad sertifisert og anerkjent av den franske staten (Etat Nivå 1 BAC 5), utstedt under myndighet IPE Management School.

ORGANISASJON

EIML Paris 'spesialiserte MBA i Luxury Marketing foregår over en periode på 15 måneder (november N til februar N 1).... [-]

Frankrike Paris
September 2020
Engelsk,Fransk
Deltid
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Bedrifter som gjør en forskjell i sine markeder, har klarte måter å effektivt markedsføre og selge seg sammen for å betjene sine kunder og glede seg over dem. Vårt banebr ... [+]

markedsføring

Bedrifter som gjør en forskjell i sine markeder, har klarte måter å effektivt markedsføre og selge seg sammen for å betjene sine kunder og glede seg over dem. Vårt banebrytende MBA-program gir deltakerne mulighet til å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter til å mestre markedsføringsutfordringer og å høste fordelene gjennom salgspraksis.

Umiddelbar kompetanse

Den profesjonelle MBA Markedsføring

akkrediteringEQUISAMBAAACSBMålgruppenMarkedsførings- og / eller salgsledere for hvem en MBA er et neste skritt i å utdype og oppdatere sin kunnskap.

Vellykkede ledere som ser sin fremtid i markedsføring eller salg, og derfor søker den nødvendige kompetansen.... [-]

Østerrike Launceston
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
18 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk