Filter
Deltid
Frankrike Studietype: Alle

Sjekk ut {mbastudies-part-time:plural} i Markedsføring av luksusvarer i Frankrike

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

{mbastudies-part-time:singular} i Markedsføring av luksusvarer i Frankrike

Les mer Minimér

1 Resultater i Markedsføring av luksusvarer, Frankrike

Grader
Beliggenhet
Frankrike
Studietype
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris MBA i Luxury Marketing er ment for studenter og fagfolk som ønsker å forfølge en karriere i luksus sektoren. Denne opplæringen gjør det mulig for studenter å s ... [+]

Spesialisert MBA I Luksus Markedsføring

EIML Paris MBA i Luxury Marketing er ment for studenter og fagfolk som ønsker å forfølge en karriere i luksus sektoren. Denne opplæringen gjør det mulig for studenter å skaffe seg de ferdighetene som trengs for ledelse i luksusbransjen, mens de mestrer tekniske, kunstneriske og kulturelle aspekter.

Den spesialiserte MBA i luksus markedsføring gjør at studentene kan få en grad sertifisert og anerkjent av den franske staten (Etat Nivå 1 BAC 5), utstedt under myndighet IPE Management School.

ORGANISASJON

EIML Paris 'spesialiserte MBA i Luxury Marketing foregår over en periode på 15 måneder (november N til februar N 1).... [-]

Frankrike Paris
September 2020
Engelsk,Fransk
Deltid
15 måneder
Campus
Les mer på norsk