Filter
Deltid
Europa Studietype: Alle

Topp {mbastudies-part-time:plural} i Markedsføring av luksusvarer i Europa 2019/2020

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

{mbastudies-part-time:singular} i Markedsføring av luksusvarer i Europa

Les mer Minimér

1 Resultater i Markedsføring av luksusvarer, Europa

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris MBA i Luxury Marketing er ment for studenter og fagfolk som ønsker å forfølge en karriere i luksus sektoren. Denne opplæringen gjør det mulig for studenter å s ... [+]

Spesialisert MBA I Luksus Markedsføring

EIML Paris MBA i Luxury Marketing er ment for studenter og fagfolk som ønsker å forfølge en karriere i luksus sektoren. Denne opplæringen gjør det mulig for studenter å skaffe seg de ferdighetene som trengs for ledelse i luksusbransjen, mens de mestrer tekniske, kunstneriske og kulturelle aspekter.

Den spesialiserte MBA i luksus markedsføring gjør at studentene kan få en grad sertifisert og anerkjent av den franske staten (Etat Nivå 1 BAC 5), utstedt under myndighet IPE Management School.

ORGANISASJON

EIML Paris 'spesialiserte MBA i Luxury Marketing foregår over en periode på 15 måneder (november N til februar N 1).... [-]

Frankrike Paris
September 2020
Engelsk,Fransk
Deltid
15 måneder
Campus
Les mer på norsk