Filter
Deltid
De forente arabiske emirater Studietype: Fjernundervisning

Sammenlign Fjernundervisning {mbastudies-part-time:plural} i Logistikk i De Forente Arabiske Emirater 2019/2020

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

MBA Logistikk er et spennende studium for alle som er opptatt av elever og ønsker å forstå dynamikken i reell virksomhet og supply chain management. Dette grad programmet er integrering av alle aspekter av back end arbeidsplasser og lederutvikling aspekter av virksomheten.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

Fjernundervisning {mbastudies-part-time:singular} i Logistikk i De Forente Arabiske Emirater

Les mer Minimér

1 Resultater i Logistikk, De forente arabiske emirater, Fjernundervisning

Westford University College

MBA i Supply Chain Management, Shipping ... [+]

Master of Business Administration i Supply Chain Management, Shipping

Denne MBA er et dobbelt sertifiseringsprogram bestående av Nivå 7 Postgraduate Extended Diploma i Suplly Chain Management

Nøkkelhøydepunkter i programmet:Dobbel sertifiseringFå en prestisjefylt MBA fra et ledende spansk universitetFleksibel levering av ekspertfakultetStudier fra alle steder over hele verdenStøttet av online læringsressurserTilgang til Plymouth University e-bibliotekValg av tre startdatoer: september, januar eller mars / april for topp-delen [-]
De forente arabiske emirater Sharjah De forente arabiske emirater online Dubai Abu Dhabi  + 1 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk