$close

Filtre

Se resultater

2 {mbastudies-part-time:plural} i Lederskap 2021/2022

En mastergrad i Business Administration (MBA) er en høyere grad som vanligvis nødvendiggjør fullføring av en bachelorgrad fra en akkreditering institusjon. Imidlertid vil skolene i noen tilfeller akseptere omfattende arbeidserfaring i stedet for en lavere grad. En MBA gir en godt avrundet forståelse av næringslivet og administrasjonspraksis. Hva er en deltid MBA i lederskap? Det er mange k… Les mer

En mastergrad i Business Administration (MBA) er en høyere grad som vanligvis nødvendiggjør fullføring av en bachelorgrad fra en akkreditering institusjon. Imidlertid vil skolene i noen tilfeller akseptere omfattende arbeidserfaring i stedet for en lavere grad. En MBA gir en godt avrundet forståelse av næringslivet og administrasjonspraksis.

Hva er en deltid MBA i lederskap? Det er mange kvaliteter som gjør en god leder, men lederskap er kanskje det viktigste. En MBA i lederskap lærer elevene å ikke bare forstå insider og outs i næringslivet, det lærer hvordan man skal være en vellykket leder, som leder teamet på en måte som gir maksimal effektivitet og produktivitet. I tillegg til kurs i ledelse og ledelse kan kursoppgaver omfatte markedsføring, forretningsetikk, økonomi, regnskap, økonomi, forretningsstrategi og drift.

Å være en vellykket leder er en av de mest verdifulle ferdighetene å ha, ikke bare i et arbeidsmiljø, men i alle fasetter av livet. Evnen til å lede, kombinert med sterke kommunikasjonsevner og forståelse for forretningsdrift, bidrar til at potensielle arbeidsgivere som uteksaminere av MBA i lederskapsprogram har det som trengs for å lykkes.

Siden kostnadene kan variere mye fra skole til skole, er det viktig å undersøke flere alternativer før du velger et MBA-program. For å få en nøyaktig ide om undervisning og avgifter for en bestemt institusjon, er det best å kontakte admissionsavdelingen direkte.

MBA i ledelse programmet er attraktivt for potensielle studenter som det gir muligheten til å inngå en ledelse-nivå rolle ved eksamen. Fagfolk kan finne seg å jobbe som forretningsutviklingsledere, kommunikasjonsledere, økonomidirektører eller driftsledere. Noen velger selv å bli gründere og åpne sine egne virksomheter. Nyutdannede kan jobbe i en rekke bransjer, så jobben er ofte rikelig.

Å studere en MBA-deltid tillater forskere friheten til å kombinere sine studier med andre faglige eller personlige forpliktelser. Mange skoler tilbyr MBA i lederskap online, noe som gir programdeltakere enda mer fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Cracow School of Business at Cracow University of Economics
Kraków, Polen

International MBA - European Multicultural Integrated Management Program, er et spesialist- og ledelsesprogram designet spesielt for lederne som jobber i et internasjonalt mil ... +

International MBA - European Multicultural Integrated Management Program, er et spesialist- og ledelsesprogram designet spesielt for lederne som jobber i et internasjonalt miljø. Det internasjonale MBA-programmet kjører i samarbeid med St. Gallen Business School (Sveits). Målet med programmet er å gi kunnskap som fører til kontinuerlig utvikling av lederegenskaper i et internasjonalt miljø som er i stadig endring gjennom tilegnelse av konseptene global ledelse, investering og finans, kontroll, endringsledelse, ledelse og flerkulturell teamledelse samt globale organisasjoner. -
MBA på deltid
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
Tiffin University
Tiffin, USA

Programmet sentre på de egenskaper som utvikler og fremmer lederskap. Innenfor ledelse rammer, understreker programmet beslutnings- og ledelsesmessige ferdigheter.

Programmet sentre på de egenskaper som utvikler og fremmer lederskap. Innenfor ledelse rammer, understreker programmet beslutnings- og ledelsesmessige ferdigheter. -
MBA på deltid
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudier