Filter
Deltid
Studietype: Alle

Topp universiteter 2 {mbastudies-part-time:plural} i Internasjonal ledelse 2019

En deltid MBA er en måte å tjene en avansert grad uten å ofre så mye tid fra din nåværende jobb. Hvis du ikke har noe imot å ta lengre tid for å fullføre programmet, kan dette være et godt alternativ for å spre ut tid og penger.

Hva er en deltid MBA i International Management? Dette programmet fokuserer vanligvis på hvordan bedrifter kan håndtere seg selv i en global markedsplass, samtidig som de opprettholder lokal relevans. Noen programmer krever kun en bachelorgrad, men andre krever noen års arbeidserfaring. Kurser du kan ta inkluderer tverrkulturell kommunikasjon, økonomisk ressursforvaltning, bedriftsfinansiering, kvantitative metoder og innovasjonsledelse. Du kan også velge å fokusere på et bestemt internasjonalt område, som Europa eller Asia.

Det er flere ferdigheter du kan skaffe deg under dette studiet, inkludert tidsstyring, ledelse og kommunikasjon. Å administrere tiden din kan gjøre dine daglige aktiviteter mer effektive, mens kommunikasjon og ledelse kan gi deg tillit til sosiale innstillinger.

Arbeid på en deltid kan koste mindre hvert semester på grunn av å kjøpe færre bøker og registrere seg for færre klasser, men hver skole krever forskjellige kostnader. For å bestemme hvor mye penger du trenger, bør du også vurdere kostnadene for reise for noen klasser du ikke kan ta online.

Et internasjonalt styringsprogram kan forberede deg på en rekke karrierer. Noen jobbtitler å lete etter inkluderer finansanalytiker, handelsspesialist og utenriksbetjent. Bedrifter som ansetter MBA-kandidater er aksjeselskaper, banker og andre finansinstitusjoner. På grunn av det internasjonale fokuset, er det mulig å finne arbeid i nesten alle land.

Som et internasjonalt emne, kan MBA-programmer i internasjonal ledelse finnes over hele verden. Med mange skoler som tilbyr elektroniske alternativer, ta deg tid til å finne ut hva som passer best for din livsstil. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Internasjonal ledelse

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

For å okkupere en ny dimensjon i opplæringen tilbudet videreutdanning International University Menéndez Pelayo (UIMP) og ICEX Spania Export and Investment (via Business S ... [+]

For å okkupere en ny dimensjon i opplæringen tilbudet videreutdanning International University Menéndez Pelayo (UIMP) og ICEX Spania Export and Investment (via Business School ICEX-CECO) har planlagt en ny utgave av det offisielle programmet av MBA i International Management (tidligere Master i International Business Management)Innenfor ICEX Scholarship Program.

Spania er i en akselerert internasjonaliseringsprosess, noe som gjør det nødvendig at våre unge fagfolk til å skaffe seg en internasjonal visjon av ledelse og bli kjent med teknikker og verktøy som er spesifikke, spesielt innen økonomi og næringsliv. Moderne bedrift har behov for å gjennomføre sin kultur og sin ledelse en global orientering og ikke sette grenser eller markedsføre sine produkter og tjenester, eller kjøp og levering av produktive innganger.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Horizons University

MBA i International Management fokuserer på eksterne og interne ledelse funksjoner som er typisk for multinasjonale selskaper (MNCs). ... [+]

MBA in International Management

&nbsp

MBA i International Management fokuserer på eksterne og interne ledelse funksjoner som er typisk for multinasjonale selskaper (MNCs). Hvert kurs vektlegger håndtering av informasjon og relasjoner med en rekke interessenter, herunder investorer, ansatte, myndigheter, forbrukere, finansinstitusjoner, og spesielle interessegrupper.

&nbsp

&nbsp

Sentrale kurs

Leadership of Contemporary næringsorganisasjoner Global integreringsprosesser Financial Resource Management Business Research Application

&nbsp

&nbsp

Spesialiserte kurs

Håndtere multinasjonale Corporation Politisk / økonomiske miljøer for International Business Human Resource Managemen t i MNCs Global Management Systems Tverrkulturell kommunikasjon International Marketing E-Business ... [-]
Frankrike Paris
September 2019
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk