$close

Filtre

Se resultater

2 {mbastudies-part-time:plural} i Internasjonal forvaltning 2021/2022

En deltid MBA er en måte å tjene en avansert grad uten å ofre så mye tid fra din nåværende jobb. Hvis du ikke har noe imot å ta lengre tid for å fullføre programmet, kan dette være et godt alternativ for å spre ut tid og penger. Hva er en deltid MBA i International Management? Dette programmet fokuserer vanligvis på hvordan bedrifter kan håndtere seg selv i en global markedsplass, s… Les mer

En deltid MBA er en måte å tjene en avansert grad uten å ofre så mye tid fra din nåværende jobb. Hvis du ikke har noe imot å ta lengre tid for å fullføre programmet, kan dette være et godt alternativ for å spre ut tid og penger.

Hva er en deltid MBA i International Management? Dette programmet fokuserer vanligvis på hvordan bedrifter kan håndtere seg selv i en global markedsplass, samtidig som de opprettholder lokal relevans. Noen programmer krever kun en bachelorgrad, men andre krever noen års arbeidserfaring. Kurser du kan ta inkluderer tverrkulturell kommunikasjon, økonomisk ressursforvaltning, bedriftsfinansiering, kvantitative metoder og innovasjonsledelse. Du kan også velge å fokusere på et bestemt internasjonalt område, som Europa eller Asia.

Det er flere ferdigheter du kan skaffe deg under dette studiet, inkludert tidsstyring, ledelse og kommunikasjon. Å administrere tiden din kan gjøre dine daglige aktiviteter mer effektive, mens kommunikasjon og ledelse kan gi deg tillit til sosiale innstillinger.

Arbeid på en deltid kan koste mindre hvert semester på grunn av å kjøpe færre bøker og registrere seg for færre klasser, men hver skole krever forskjellige kostnader. For å bestemme hvor mye penger du trenger, bør du også vurdere kostnadene for reise for noen klasser du ikke kan ta online.

Et internasjonalt styringsprogram kan forberede deg på en rekke karrierer. Noen jobbtitler å lete etter inkluderer finansanalytiker, handelsspesialist og utenriksbetjent. Bedrifter som ansetter MBA-kandidater er aksjeselskaper, banker og andre finansinstitusjoner. På grunn av det internasjonale fokuset, er det mulig å finne arbeid i nesten alle land.

Som et internasjonalt emne, kan MBA-programmer i internasjonal ledelse finnes over hele verden. Med mange skoler som tilbyr elektroniske alternativer, ta deg tid til å finne ut hva som passer best for din livsstil. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Horizons University
Paris, Frankrike

MBA i International Management fokuserer på eksterne og interne ledelse funksjoner som er typisk for multinasjonale selskaper (MNCs).

MBA i International Management fokuserer på eksterne og interne ledelse funksjoner som er typisk for multinasjonale selskaper (MNCs). -
MBA på deltid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
sep. 2022
Campus
Nettstudier
 
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Madrid, Spania

For å okkupere en ny dimensjon i opplæringen tilbudet videreutdanning International University Menéndez Pelayo (UIMP) og ICEX Spania Export and Investment (via Business School ... +

For å okkupere en ny dimensjon i opplæringen tilbudet videreutdanning International University Menéndez Pelayo (UIMP) og ICEX Spania Export and Investment (via Business School ICEX-CECO) har planlagt en ny utgave av det offisielle programmet MBA i International Management (tidligere Master i International Business Management) i ICEX Scholarship Program. -
MBA på deltid
Deltid
12 måneder
Spansk
Campus