MBASTUDIES

{mbastudies-part-time:plural} i Ingeniørstudier i Wien Østerrike

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

Ingeniørstudier kan utforske et bredt spekter av emner, inkludert mekanisk, samfunnsmessig, kjemisk eller til og med bioteknikk. Emner dekket av et av disse programmene kan variere fra grunnleggende tekniske prinsipper til anvendte matematiske teknikker.

Republikken Østerrike har en enorm politisk, pedagogisk og kunstnerisk kultur. Geografien i Østerrike gir også mulighet for alle typer sesongens erfaringer.

Wien er hovedstaden i Østerrike og har mange fasiliteter å matche denne statusen. Utdanning sentre er i utmerket tilstand kommer til omfanget av å ha internasjonale skoler som American International School Vienna og International University Vienna.

Topp universiteter {mbastudies-part-time:singular} i Ingeniørstudier i Wien i Østerrike

1 Resultater i Ingeniørstudier, Wien Filter

Master of Business Administration in Automotive Industry (Professional MBA)

TU Wien - Continuing Education Center
MBA på deltid
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Wien teknologiske universitet og det slovakiske teknologiske universitetet i Bratislava (STU Bratislava) tilbyr sammen med Mobility Cluster fra Wien Business Agency et profesj ...

Les mer