MBASTUDIES

{mbastudies-part-time:plural} i Ingeniørfag i Wien Østerrike

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Generelt sett innebærer ingeniørvitenskapen å bruke empirisk evidens, matematikk og kunnskap om globale systemer for å skape og vedlikeholde alt fra enkeltstående elementer til strukturer og hele prosesser. Likevel finnes det også mange fordypningsmuligheter.  

Østerrike vil eksponere studentene til en rekke dette landet 's "outstanding " kultur. Østerrike er et utmerket utenlandsopphold valg for studenter med interesse for det tyske språket.

Wien er hovedstaden i Østerrike og har mange fasiliteter å matche denne statusen. Utdanning sentre er i utmerket tilstand kommer til omfanget av å ha internasjonale skoler som American International School Vienna og International University Vienna.

Topp universiteter {mbastudies-part-time:singular} i Ingeniørfag i Wien i Østerrike

1 Resultater i Ingeniørfag, Wien Filter

Master of Business Administration in Automotive Industry (Professional MBA)

TU Wien - Continuing Education Center
MBA på deltid
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Wien teknologiske universitet og det slovakiske teknologiske universitetet i Bratislava (STU Bratislava) tilbyr sammen med Mobility Cluster fra Wien Business Agency et profesj ...

Les mer