Filter
Deltid
Hongkong Studietype: Alle

Beste {mbastudies-part-time:plural} i Hong Kong 2019/2020

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig høyere nivå grad at enkeltpersoner kan forfølge etter å tjene en bachelor. Tjene en MBA kan hjelpe nyutdannede få viktig kunnskap, ferdigheter og erfaring de trenger for å starte en karriere i næringslivet.

 

Hong Kong, funnet på sørkysten av Kina, landet er en av de to spesielle administrative regioner i Kina. Hong Kong 's høyere utdanning er plassert i England struktur så vel som internasjonale systemer. Det administreres av landet 's Education Bureau.

{mbastudies-part-time:plural} i Hong Kong

Les mer Minimér

treff

Institute of Professional and Executive Management

Den Strathclyde MBA i Hong Kong, som ledes av Institutt for fagspråk og Executive Management (IPEM), har en fleksibel stil levering innlemme deltid og åpne læringselement ... [+]

Strathclyde MBA i Hong Kong

Den Strathclyde MBA i Hong Kong, som ledes av Institutt for fagspråk og Executive Management (IPEM), har en fleksibel stil levering innlemme deltid og åpne læringselementer i en 180 kreditt format. Studenter kan bo i jobbene sine og ta hele kurset på bare to år. Dette gjør vårt program et levedyktig alternativ både for deg, den enkelte, og for din bedrift.

Partnerskapet

University of Strathclyde Business School gir alle kjernematerialer for programmet og gjennomfører alle seminarer med en utvalgt team av ledende professorer fra sine ansatte i Storbritannia. De britiske ansatte er også ansvarlig for saks søk og støtte. Alle opptak og vurderingsprosedyrer er avgitt av Strathclyde og vellykkede deltakerne vil bli tildelt en University of Strathclyde Master of Business Administration.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk