Filter
Deltid
Kina Guangdong Guangdong Studietype: Alle

Topp universiteter {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsadministrasjon i Guangdong Kina

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Kina, offisielt People 's Republic of China, er en suveren stat ligger i Øst-Asia. Det er verdens 's mest folkerike land, med en befolkning på over 1,35 mrd..

Beste skoler {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsadministrasjon i Guangdong i Kina

Les mer Minimér

1 Resultater i Forretningsadministrasjon, Guangdong

Grader
Beliggenhet
Kina
Guangdong
Studietype
Business School, Sun Yat-sen University

Vårt IMBA-program er å fremme entreprenører med global strategisk visjon og ledelsesmessige talenter som tilpasser seg den globale konkurransen. ... [+]

Om Sun Yat-sen University

Sun Yat-sen University, opprinnelig kjent som Guangdong University, ble grunnlagt i 1924 av Dr. Sun Yat-sen (også kalt Sun Zhongshan), en stor demokratisk revolusjonerende leder av det 20. århundre. Universitetet ligger i Guangdong-provinsen, et område nær Hongkong og Macao, som ligger i forkant av Kinas reform og åpning.

Å være et av de ledende universitetene i Folkerepublikken Kina, er Sun Yat-sen University et omfattende tverrfaglig universitet, inkludert humaniora, samfunnsvitenskap, naturvitenskap, teknisk vitenskap, medisinsk vitenskap, farmakologi og ledelsesvitenskap.

Universitetet har også vellykket internasjonalt samarbeid og utveksling av relasjoner med mange toppuniversiteter i verden. I følge Times Higher Education World University Ranking for 2010-2011 ble Sun Yat-sen University rangert i verdens topp 200.... [-]

Kina Guangzhou
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk