MBASTUDIES.NO

Finn Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Europa 2019

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

{mbastudies-part-time:singular} i Europa Deltid

treff Filter

Deltid MBA Internasjonalt Program i samarbeid med University of Michigan

Fondazione CUOA
Kombinert nett & campus Deltid 16 måneder Mars 2020 Italia Altavilla Vicentina

Deltid CUOA MBA er et internasjonalt orientert program som gir mulighet til å lære i en stimulerende multikulturell kontekst. Studentene skal utvikle integrerte og strategiske konsepter for næringsliv og organisasjoner.

Profesjonell MBA Health Care Management (på tysk)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Deltid 24 måneder Kontakt skolen Østerrike Launceston

Denne vellykkede opplæringen for helsearbeidere kombinerer forretningskunnskap, sosiale ferdigheter og juridisk kunnskap

Deltid MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Campus Deltid 1 - 6 år Åpen påmelding Luxembourg Luxembourg City

Deltid MBA-programmet er designet for luxembourgsk arbeidende fagfolk som ønsker å ha ledende stillinger i morgendagens globale økonomi. Det skiftende forretningsmiljøet krever et integrert program preget av en tverrfaglig tilnærming.

Internasjonal aksjonslæring mba

Business School Netherlands
Kombinert nett & campus Deltid 24 måneder Kontakt skolen Nederland Buren Sør-Afrika Cape Town + 2 fler

Er du søker etter det unike praktisk MBA som vil ta deg videre i din karriere? Den internasjonale Handling Learning MBA-programmet fokuserer på anvendt læring ved å løse sanntid, arbeidsrelaterte problemer i egen organisasjon. Denne deltid, gjør at blended learning MBA for en veldig praktisk tilnærming til å utdanne bedriftsledere i dag. Den internasjonale Handling Learning MBA tilbys på engelsk for å fagfolk over hele verden som er interessert i å finne løsninger på dagens administrative spørsmål, oppnå personlig berikelse og god avkastning.

Executive MBA, Edinburgh

Edinburgh Business School
Campus Deltid 2 år Januar 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Hvis du ønsker å starte din egen virksomhet eller fremgang i organisasjonen din, er Executive MBA på Edinburgh Business School , Heriot-Watt University, for deg.

MBA i Supply Chain, Shipping

Westford University College
Campus Nettstudier Deltid 18 måneder Åpen påmelding De forente arabiske emirater Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Sør-Afrika Cape Town Saudi-Arabia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Canada Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 20 fler

MBA i Supply Chain Management, Shipping

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Campus Deltid 15 måneder Februar 2020 Sveits Zürich

SBS Flex MBA Master of Business Administration grad ble utviklet for å gi studentene denne kompetansen. Kursene holdes en gang i måneden på campus.

MBA International Business Management

Centria University of Applied Sciences
Campus Kombinert nett & campus Deltid 2 år Januar 2020 Finland Kokkola Jakobstad + 2 fler

Programmet tar sikte på å gi opplæring for spesialist- og ledelsesoppgaver i virksomheter som opererer internasjonalt. Mastergrad er implementert på en toårig tidsplan. Mastergraden tatt ved et universitet i anvendt vitenskap er en videregående grad i det europeiske høyere utdanningssystemet og gir samme kvalifikasjon for kommunale og statlige tjenestemenn som en mastergrad tatt på et universitet.

MBA

Anglo-American University
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 17 måneder September 2019 Tsjekkia Prague + 2 fler

Anglo-American University tilbyr en prestisjetunge MBA i Praha, helt utelukkende på engelsk. Praha MBA-programmet er et 17-måneders program i samarbeid med Chapman University Argyros School of Business and Economics (ASBE) basert i California USA. Bedriftsrekrutere rangert Argyros School 30th blant heltid MBA-programmer, og plasseringsrangeringer økte dramatisk. Basert i California, gjør Chapmans Argyros-kandidater omtrent $ 69 000 i lønn og bonus for å starte, med misunnelsesverdig plassering på 87,5% innen tre måneder etter eksamen.

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Campus Deltid 18 - 24 måneder Kontakt skolen Belgia Liège

Dette Executive MBA-programmet er ment for lovende ledere som har ambisjoner om å bli toppledere mens de forfølger sitt faglige arbeid på heltid.

MBA i digital virksomhet

Management Center Innsbruck
Kombinert nett & campus Deltid 4 semestre Oktober 2019 Østerrike Innsbruck

Executive MBA Digital Business MBA-programmet fremhever typiske forretningsmodeller av den nye økonomien og deres forutsetninger for suksess. Gjennom overføring av state-of-the-art kunnskap kombinert med en sterk praktisk relevans, er deltakerne i stand til å bli drivkraften til digital transformasjon i sitt eget selskap og å etablere en ledende kultur som er preget av bedriftens entreprenørskap.

Deltid Internasjonal MBA

MIB Trieste School of Management
Campus Deltid 24 måneder Kontakt skolen Italia Trieste

Deltid International MBA er en Master of Business Administration med et sterkt internasjonalt fokus, utført helt på engelsk, som vil sette deg i kontakt med ulike kulturer og stimulere dialog og debatt. Programmet varer 2 år, med klasser fra mandag til fredag ​​i Trieste, Italia.

Master i bedriftsøkonomi i bilindustrien (profesjonell mba)

TU Wien - Continuing Education Center
Campus Deltid 4 semestre Kontakt skolen Østerrike Vienna

The Vienna University of Technology og den slovakiske University of Technology i Bratislava (STU Bratislava) i fellesskap tilbyr i samarbeid med mobilitets Cluster of Vienna Forretninger Agency en Professional MBA-programmet av internasjonalt format ...

MBA General Management Deltid eller Heltid

Munich Business School
Campus Heltid studier Deltid 12 - 24 måneder September 2019 Tyskland Munich + 1 fler

MBA General Management er et toppmoderne MBA-program skreddersydd for behov og krav i dagens globaliserte forretningsverden. Den er utformet for å formidle et omfattende sett med forretningskunnskap og styringsverktøy, og å undervise, utvikle og forbedre dine lederegenskaper og lederskap.

LSB -Weekend MBA

Luxembourg School Of Business
Campus Deltid 24 måneder September 2019 Luxembourg Luxembourg City

The Weekend MBA Program ved Luxembourg School of Business er utformet for å møte behovene til fagfolk med stramme tidsplaner og en vilje til å lære og i sin karriere. Varigheten av programmet er 24 måneder. Klassene holdes annenhver helg (fredag ​​kveld og lørdag).