MBASTUDIES.NO

Sammenlign 143 Deltid {mbastudies-part-time:plural}

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

{mbastudies-part-time:singular} Deltid

treff Filter

Profesjonell MBA Energistyring

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Kombinert nett & campus Deltid 15 måneder Kontakt skolen Østerrike Launceston + 1 fler

MBA Energy Management kombinerer praktisk ledelse med den nyeste ledelseskompetansen på nøkkelmarkeder (olje, gass, atomkraft, fornybar energi).

Deltid MBA Internasjonalt Program i samarbeid med University of Michigan

Fondazione CUOA
Kombinert nett & campus Deltid 16 måneder Mars 2020 Italia Altavilla Vicentina

Deltid CUOA MBA er et internasjonalt orientert program som gir mulighet til å lære i en stimulerende multikulturell kontekst. Studentene skal utvikle integrerte og strategiske konsepter for næringsliv og organisasjoner.

Deltid MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Campus Deltid 1 - 6 år Åpen påmelding Luxembourg Luxembourg City

Deltid MBA-programmet er designet for luxembourgsk arbeidende fagfolk som ønsker å ha ledende stillinger i morgendagens globale økonomi. Det skiftende forretningsmiljøet krever et integrert program preget av en tverrfaglig tilnærming.

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campus Deltid 24 - 30 måneder Kontakt skolen USA San Diego

Deltid MBA - The Rady FlexMBA studentene jobber fagfolk med en lidenskap for innovasjon og stasjonen for å skape suksess. De undersøker nye ideer og muligheter og oppdager og utvikler måter å forandre forretninger og verden på. FlexMBA-studenter utmerker seg i sine nåværende roller og er klare til å ta på seg mer ansvar og gi større bidrag. Deltid MBA-programmet gjør det mulig for studenter å oppfylle mål de og deres organisasjoner har satt for sin pedagogiske og faglige utvikling.

Internasjonal aksjonslæring mba

Business School Netherlands
Kombinert nett & campus Deltid 24 måneder Kontakt skolen Nederland Buren Sør-Afrika Cape Town + 2 fler

Er du søker etter det unike praktisk MBA som vil ta deg videre i din karriere? Den internasjonale Handling Learning MBA-programmet fokuserer på anvendt læring ved å løse sanntid, arbeidsrelaterte problemer i egen organisasjon. Denne deltid, gjør at blended learning MBA for en veldig praktisk tilnærming til å utdanne bedriftsledere i dag. Den internasjonale Handling Learning MBA tilbys på engelsk for å fagfolk over hele verden som er interessert i å finne løsninger på dagens administrative spørsmål, oppnå personlig berikelse og god avkastning.

Master i Business Administration (deltid MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campus Deltid 2 år September 2019 USA Winston-Salem Charlotte + 1 fler

Vårt 2-årige MBA-program er det # 1 deltid MBA-programmet i North Carolina, designet spesielt for arbeidende fagfolk.

Kveld MBA

Goizueta Business School
Campus Deltid 24 - 36 måneder September 2019 USA Atlanta

Strukturert for profesjonelle fagfolk, tilbyr Evening MBA tilbudene du forventer av en heltid MBA, men leveres i en fleksibel, weeknight-plan. Rangert nr. 1 i Atlanta, og har en nyskapende læreplan undervist av verdensklasse fakultet, vårt program gir deg kanten og tilkoblingene du trenger for å lykkes i vår dynamiske, globale markedsplass. Du vil kunne legge ny kunnskap og ferdigheter til bruk på arbeidsplassen neste morgen, og levere effektivitet i neste dag.

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)
Kombinert nett & campus Deltid 24 - 60 måneder Kontakt skolen Singapore

Kelley-Manchester Global MBA tilbyr den dobbelte kompetansen til både britisk og amerikansk handelshøyskole og kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt læring på et utvalg av 8 globale steder.

Deltid MBA, Malaysia

Edinburgh Business School
Campus Deltid 2 år Kontakt skolen Malaysia Putrajaya

Du har muligheten til å studere for MBA på deltid på vårt inspirerende universitetskampus i Malaysias moderne by Putrajaya, og bli med i vårt voksende nettverk av EBS-kandidater og forretningsfolk. Du vil bli undervist av erfarne og mye respekterte britiske og lokale fakultet, har tilgang til eksepsjonelle fasiliteter og uteksaminere med en prestisjefylt grad fra et britisk universitet som er fullt akkreditert av Malaysias kvalifikasjonsagentur (MQA).

MBA i Supply Chain, Shipping

Westford University College
Campus Nettstudier Deltid 18 måneder Åpen påmelding De forente arabiske emirater Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Sør-Afrika Cape Town Saudi-Arabia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Canada Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 20 fler

MBA i Supply Chain Management, Shipping

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Campus Deltid 15 måneder Februar 2020 Sveits Zürich

SBS Flex MBA Master of Business Administration grad ble utviklet for å gi studentene denne kompetansen. Kursene holdes en gang i måneden på campus.

Babson MBA for arbeidsgruppen

Babson College
Kombinert nett & campus Deltid 3 år Kontakt skolen USA Wellesley Boston + 1 fler

Velg mellom deltidsaften og online-blandede læringsformater for å tjene nr. 1 MBA i entreprenørskap mens du arbeider på heltid.

Tongji-Case Western Reserve MBA/MSM-Finance Double Degree

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Deltid 30 måneder Kontakt skolen Kina Shanghai

MBA International Business Management

Centria University of Applied Sciences
Campus Kombinert nett & campus Deltid 2 år Januar 2020 Finland Kokkola Jakobstad + 2 fler

Programmet tar sikte på å gi opplæring for spesialist- og ledelsesoppgaver i virksomheter som opererer internasjonalt. Mastergrad er implementert på en toårig tidsplan. Mastergraden tatt ved et universitet i anvendt vitenskap er en videregående grad i det europeiske høyere utdanningssystemet og gir samme kvalifikasjon for kommunale og statlige tjenestemenn som en mastergrad tatt på et universitet.

MBA (deltid)

University of San Francisco - School of Management
Campus Deltid 2 - 5 år Kontakt skolen USA San Francisco

Deltid MBA-graden er utviklet for å forandre karrieren din mens du jobber - gir nøkkelferdigheter og nye perspektiver du vil straks sette på plass igjen på kontoret.