MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Winston-Salem USA 2020/2021

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Winston-Salem ligger i delstaten North Carolina, og er en by rangert femte i staten. Det har blitt referert til som "City of Arts og Innovations" skyldte sin dedikasjon til kunst med et stort teater og teknologiske senter i stedet for dette. Det er hjem til en rekke universiteter og institutter for høyere utdanning tilrettelegge muligheter i ulike yrker.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Winston-Salem i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Winston-Salem Filter

Master i Business Administration (deltid MBA)

Wake Forest University - School of Business
MBA på deltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Vårt 2-årige MBA-program er det # 1 deltid MBA-programmet i North Carolina, designet spesielt for arbeidende fagfolk.

Les mer