MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Saratoga Springs USA 2020/2021

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagene kan omfatte generelle emner eller mer spesifikke for å forberede studenter på en spesifikk karriere.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Saratoga Springs ligger i Saratoga County, USA. Mineral springs er de fleste vet ting om denne byen. Sammen med fire år og to år bachelor-og videreutdanning programmer, tilbyr høyere utdanning institutter i byen knytte grader.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Saratoga Springs i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Saratoga Springs Filter

Master of Business Administration (MBA)

Empire State College, State University of New York
MBA på deltid
<
Deltid
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Master of Business Administration programmet er designet for aspirerende og mid-karriere ledere som ønsker å forbedre sine analytiske, beslutningstaking og kommunikasjonsevner ...

Les mer