MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Tahlequah USA 2020/2021

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tahlequah Oklahoma ble opprinnelig grunnlagt som hovedstad i Cherokee nasjon i indisk territorium. Men etter Oklahoma ble solgt, tok Tahlequah på en ny rolle som en blomstrende universitetsby.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Tahlequah i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Tahlequah Filter

Master of Business Administration (MBA)

Northeastern State University
MBA på deltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

The Master of Business Administration programmet (MBA) er en kveld bare program utviklet for heltids arbeider elevene ligger på Broken Arrow og Tahlequah studiesteder. Program ...

Les mer