MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Muskogee USA 2020/2021

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagene kan omfatte generelle emner eller mer spesifikke for å forberede studenter på en spesifikk karriere.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Muskogee ligger i delstaten Oklahoma, USA. Franske handelsmenn er å være de første bosetterne i byen i 1806. Byen er hjem et fire høyere utdanningsinstitusjoner som har en høy rangering blant andre universiteter / collager av staten.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Muskogee i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Muskogee Filter

Master of Business Administration (MBA)

Northeastern State University
MBA på deltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

The Master of Business Administration programmet (MBA) er en kveld bare program utviklet for heltids arbeider elevene ligger på Broken Arrow og Tahlequah studiesteder. Program ...

Les mer