MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Moraga USA 2020/2021

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Et studie i forretningsøkonomi er et akademisk program som er utformet for studenter som ønsker å lære mer om hvordan bedrifter drives. Fagene kan omfatte generelle emner eller mer spesifikke for å forberede studenter på en spesifikk karriere.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Moraga ligger i Contra Costa County, California, USA. Mer enn 4000 hovedfagsstudenter studerer ved et katolsk universitet i byen. Det er mange private høyskoler i byen også.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Moraga i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Moraga Filter

Profesjonell mba

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
MBA på deltid
<
Deltid
<
27 måneder
Engelsk
Campus

St Mary's College Professional MBA-programmet vil hjelpe deg med å utvikle perspektiver, kunnskaper og ferdigheter som trengs for lederstillinger i næringslivet.

Les mer