MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Cleveland USA 2020/2021

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Cleveland er en by i den amerikanske delstaten Ohio og er den mest folkerike fylket i staten. Byen ligger i det nordøstlige Ohio på den sørlige bredden av Lake Erie.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Cleveland i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Cleveland Filter

Integrert mastergrad i bedriftsøkonomi (imba)

Delta State University, College of Business
MBA på deltid
<
Deltid
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Programmet Integrated Master of Business Administration (iMBA) er utviklet for profesjonelle og ledere som ønsker å utvide sine mellommenneskelige, ledelsesmessige og ledende ...

Les mer