MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Julenissen USA 2020/2021

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Santa Clara ligger i California (i hjertet av Silicon Valley), USA. Santa Clara er hjem for et par kjente universiteter og Santa Clara bibliotek. Hi-tech bedriftens 's produsere mye jobbmuligheter for de lokale studentene. "

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Julenissen i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Julenissen Filter

Deltid MBA

Leavey School of Business
MBA på deltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Delta på vår deltid MBA i hjertet av Silicon Valley og fullføre graden i to år. At Santa Clara University, vil du bli med i et nettverk av jevnaldrende som er ledere i innovas ...

Les mer