MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Blacksburg USA 2020/2021

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Blacksburg Virginia innlemme grunnskole til sin fylket politikken tilbake i 1900 tvinge en rask utvikling av lokale institusjoner for høyere utdanning.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Blacksburg i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Blacksburg Filter

Part Time MBA-programmet

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
MBA på deltid
<
Deltid
Campus

The Virginia Tech Master of Business Administration programmet tilbyr den kvalitet og utfordring som du ville forvente av et veletablert program som er fullt akkreditert av AA ...

Les mer