MBASTUDIES

Fjernundervisning {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Wildau Tyskland 2021

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Wildau nærhet til Berlin plasserer det strategisk i distriktet Dahme-Spreewald. Kommunen vert 9600 innbyggere og er kjent for sin rike ingeniør historie reflektert gjennom de ulike institusjoner for teknologi og forretningsutvikling for å bli funnet her.

Fjernundervisning {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Wildau i Tyskland

1 Resultater i Forretningsstudier, Wildau, Fjernundervisning Filter

Master of Business Administration

Wildau Institute of Technology
MBA på deltid
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Du har etter din vellykket høyskole grad minst to års arbeidserfaring i en bedrift organisasjon eller en akademisk institusjon? Nå kan du planlegge neste

Les mer