MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Romania 2020/2021

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Romania

2 Resultater i Forretningsstudier, Romania Filter

Mba med selvkonstruksjonskonsentrasjon

DeSales University
MBA på deltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

DeSales MBA-programmet gir deg mer enn teorier og verktøy for en vellykket karriere. Dette alternativet vil være spesielt nyttig for de studentene som foretrekker å forfølge b ...

Les mer

Rumensk - canadian MBA-program

Bucharest Business School
MBA på deltid
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Campus

Den rumenske - kanadiske MBA-programmet er en av de mest prestisjefylte programmer tilgjengelig i Romania og en virkelig internasjonal MBA. Undervisningspersonalet består av k ...

Les mer