MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Nederland 2020/2021

En deltid MBA er en utmerket måte å forbedre legitimasjon og få virksomheten kunnskap som er viktig for en rask bevegelse karriere. Dette programmet er utmerket for å arbeide fagfolk som foretrekker å ta klasser i helgene eller på kveldstid.

Bedriftsøkonomi er et studieområde hvor studenter lærer de ferdighetene som er nødvendige for å drive en virksomhet. Ulike emner som studeres kan være reklame, markedsføring, håndtering av penger, kommunikasjon, administrasjon, bedriftsplanlegging og ansettelse og opplæring av ansatte.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Nederland

3 Resultater i Forretningsstudier, Nederland Filter

Master of Business Administration (MBA) - deltid

The Hague University of Applied Sciences
MBA på deltid
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Campus

I løpet av MBA lærer du hvordan du kan bruke forretningsteori på livsnære scenarier. MBA-studenter utforsker oppdaterte casestudier og rollespill som bedriftskonsulenter.

Les mer

Den maastrichtmba

Maastricht University, The MaastrichtMBA
MBA på deltid
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Campus

Den MaastrichtMBA er en to-års deltid executive MBA-program som fokuserer på ansvarlig lederskap. I denne sammenheng vi aktivt stimulere deg til å utvikle ferdigheter til å le ...

Les mer

International Action Learning MBA

Business School Netherlands
MBA på deltid
08 feb. 2021
<
Deltid
<
24 måneder
30 sep. 2020
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Utdannet med en trippelakkreditert internasjonal MBA. Blended-Learning (online) med 2 x 9-dagers konferanser i Nederland. BSN International Action Learning MBA-programmet foku ...

Les mer