MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Subang Jaya Malaysia 2020/2021

Deltid MBA-programmer er ment for studenter som er i stand til å delta på et universitet heltid. Denne typen grad kan hjelpe elevene lære mye om økonomi og administrasjon, teori og ledelse, noe som gjør det til et perfekt supplement til en bachelorgrad.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Hvis du trenger den beste studiemiljø i Asia, melde til høyere utdanning i Malaysia.Dette er et land med rik kultur og store aktiviteter for å forlate deg underholdt og avslappet mens du studerer i landet

Subang Jaya er kjent for rikelig gode universiteter, høyskoler og andre utdanningsinstitusjoner som Taylor 's University. Dette universitetet er kjent for kvalitet høyere utdanning.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Subang Jaya i Malaysia

1 Resultater i Forretningsstudier, Subang Jaya Filter

Mba (deltid)

Westminster International College
MBA på deltid
jan. 2021
<
Deltid
<
16&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Campus

The Westminster International College deltid MBA for Executives kurs, som drives sammen med Cardiff Metropolitan University, er spesielt designet for eksisterende fagfolk som ...

Les mer