MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-part-time:plural} i Forretningsstudier i Shah Alam Malaysia 2020/2021

En deltid MBA eller Master of Business Administration, er en utmerket måte å dra nytte av høgare utdanning muligheter. Designet for å arbeide fagfolk, denne type program generelt gir mer fleksible timeplaner enn en vanlig grad.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Hvis du trenger den beste studiemiljø i Asia, melde til høyere utdanning i Malaysia.Dette er et land med rik kultur og store aktiviteter for å forlate deg underholdt og avslappet mens du studerer i landet

Selangor Byen er kjent for en god bestand av studenter som søker post graduate og doktorgrader i Humanistiske og estetiske fag. UNISEL Universiti Selangor er en av de beste universitetene i Malaysia.

Deltid {mbastudies-part-time:singular} i Forretningsstudier i Shah Alam i Malaysia

1 Resultater i Forretningsstudier, Shah Alam Filter

Strathclyde MBA i malaysia

CDC Management Institute
MBA på deltid
jan. 2021
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Den Strathclyde MBA i Malaysia, administrert av CDC Management Development (M) Sdn Bhd har en fleksibel stil levering innlemme deltid og åpne læringselementer i en 180 kreditt ...

Les mer