17 Deltid MBA på deltid Programmer i Forretningsstudier i Europa for 2024

Deltid MBA på deltid Programmer i Forretningsstudier i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBA-programmet tilnærming i ulike business-relaterte fag, som utvikler utøvende og lederegenskaper, ved siden av muligheten for å få praktisk jobberfaring takket være vårt internship program, for å lykkes på utøvende nivå. Det fokuserer på de praktiske sidene av globale markeder for å lære elevene de ferdigheter som gjelder for internasjonal markedsføring og global styring i selskaper.

    • Vienna, Østerrike

    Fulltid, Deltid

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) er et program som undervises fullt ut på engelsk designet spesielt for bransjefolk som ønsker å fremme karrieren. Programmet undervises i blokkerte seminarer, to til fire dager på campus eller online en gang i måneden. Programmet konsentrerer seg om strategisk analyse og planlegging, tverrfaglige ferdigheter, verdibasert ledelse og kritisk tenkning. Studentene vil fremme kunnskapen sin i kjernevirksomhetsdisipliner, inkludert menneskelig ressursstyring, organisatorisk atferd, regnskap og økonomi, markedsføring og drift, innovasjon og entreprenørskap. Out-of-the-box tenkning utfordrer eksisterende grenser og tankemønstre.

    • Frankfurt, Tyskland
    • Düsseldorf, Tyskland

    Deltid

    12 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    En MBA for unge fagfolk fra enhver bransje med sterk lederskapspotensial som ønsker å forbli full sysselsetting og dra nytte av MBA-utdanning i verdensklasse i Frankfurt, Europas økonomiske hjerte.

    • Trieste, Italia

    Deltid

    24 måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    The Part-Time International MBA er en Master of Business Administration med et sterkt internasjonalt fokus, utført helt på engelsk, som vil sette deg i kontakt med forskjellige kulturer og stimulere dialog og debatt. Programmet varer i 2 år, med klasser fra mandag til fredag i Trieste, Italia og/eller online, takket være hybridformelen.

    • The Hague, Nederland

    Deltid

    24 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    I løpet av MBA lærer du hvordan du kan bruke forretningsteori på livsnære scenarier. MBA-studenter utforsker oppdaterte casestudier og rollespill som bedriftskonsulenter.

    • Luxembourg City, Luxembourg

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Weekend-MBA er designet for å tilby maksimal fleksibilitet til heltidsarbeidende fagfolk med alle fordelene ved et ansikt-til-ansikt MBA-program. Denne kombinasjonen resulterer i et dynamisk program som forsterker deltakernes karrierer og utvikler deres ferdigheter og kompetanser.

    • Vienna, Østerrike

    Deltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I dette MBA-programmet vil du tilegne deg alle verktøyene for å initiere og implementere dynamisk innovasjon samt oppstartsprosjekter på en gründer- og samarbeidsmåte. Du kan analysere teknologibaner og identifisere innovasjonsmuligheter på et tidlig stadium. Du er i stand til å utvikle innovative strategier for å utfolde dette potensialet og kommunisere kreative løsninger på alle nivåer. Med det setter du en milepæl for å definere et fremtidssikkert innovasjonskonsept og forretningsmodell.

    • Berlin, Tyskland

    Deltid

    24 måneder

    Blandet

    Engelsk

    ESMT Berlin deltids-blandet MBA i forretningsinnovasjon er en ideell måte å fortsette å jobbe heltid mens du får kunnskap og kompetanse til å støtte ikke bare din personlige utvikling, men også vekst og transformasjon av din bedrift. Programmet retter seg mot personer med minimum tre års yrkeserfaring som ønsker å være effektive endringsagenter i organisasjonen. Enten du er en del av en moden bedrift som trenger å stimulere forstyrrende innovasjon eller en oppstart som ønsker å skalere opp, kan dette programmet være neste trinn i karrieren din.

    • Moscow, Russland

    Deltid

    21 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet er anbefalt til unge og ambisiøse ledere av internasjonale og russiske selskaper, som er interessert i å motta internasjonale MBA diplom av prestisjetunge European Business School, og sikter til seriøs karriere vekst.

    • Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Leter du etter det beste tilgjengelige MBA-programmet du kan gjøre hjemmefra og passe rundt livet ditt? Den 2 år lange Blended Learning MBA fra Magna Carta College, Oxford, i samarbeid med London Metropolitan University (Storbritannia), er den ene.

    • Bucharest, Romania

    Deltid

    24 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Den rumenske - kanadiske MBA-programmet er en av de mest prestisjefylte programmer tilgjengelig i Romania og en virkelig internasjonal MBA. Undervisningspersonalet består av kanadiske og rumenske lærere doblet av vellykkede gründere og bedrifts spesialister som gjesteforelesere.

    • Tirana, Albania

    Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBA-programmer er egnet for nyutdannede som ønsker å ta et skritt videre i sin utdanning før de foretar påkjenningene av arbeidsforholdet.

    • Munich, Tyskland

    Deltid

    24 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Har du lyst til å forfølge karrieren din og fortsette å jobbe mens du utvikler deg akademisk? Deltidsstudiet ved Munich Business School er det beste alternativet. I det ekstra-yrkesmessige deltidsprogrammet MBA General Management vil du tilegne deg utmerket grunnleggende kunnskap i generell bedriftsledelse. Du vil styrke din profesjonelle ytelse og få dyp innsikt i internasjonale markeder og ulike kulturer, og alt det, mens du fortsetter å utøve yrket ditt.

    • Gdańsk, Polen

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Dette MBA i Strategi, Program og Project Management-programmet er utviklet for å få en integrasjon av business & management disipliner for å fokusere og management situasjoner og håndtering av komplekse situasjoner og strategiimplementering gjennom programmer og prosjekter.

    • Kraków, Polen

    Deltid

    2 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    De innovative MBA CSB + masterstudiene er organisert av Cracow School of Business CUE i samarbeid med Clark University i Worcester, USA. Disse studiene er opprettet primært for folk som ønsker å starte karrieren i virksomheten (juniorledelse). Studiet er en unik kombinasjon av akademiske studier på masternivå utført i henhold til programmet til amerikansk partner, og den praktiske forretningsstrategien som er typisk for MBA-studiene.