51 Deltid MBA på deltid Programmer i Forretningsstudier 2024

Deltid MBA på deltid Programmer i Forretningsstudier 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBA-programmet tilnærming i ulike business-relaterte fag, som utvikler utøvende og lederegenskaper, ved siden av muligheten for å få praktisk jobberfaring takket være vårt internship program, for å lykkes på utøvende nivå. Det fokuserer på de praktiske sidene av globale markeder for å lære elevene de ferdigheter som gjelder for internasjonal markedsføring og global styring i selskaper.

    • Vienna, Østerrike

    Fulltid, Deltid

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) er et program som undervises fullt ut på engelsk designet spesielt for bransjefolk som ønsker å fremme karrieren. Programmet undervises i blokkerte seminarer, to til fire dager på campus eller online en gang i måneden. Programmet konsentrerer seg om strategisk analyse og planlegging, tverrfaglige ferdigheter, verdibasert ledelse og kritisk tenkning. Studentene vil fremme kunnskapen sin i kjernevirksomhetsdisipliner, inkludert menneskelig ressursstyring, organisatorisk atferd, regnskap og økonomi, markedsføring og drift, innovasjon og entreprenørskap. Out-of-the-box tenkning utfordrer eksisterende grenser og tankemønstre.

    • Frankfurt, Tyskland
    • Düsseldorf, Tyskland

    Deltid

    12 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    En MBA for unge fagfolk fra enhver bransje med sterk lederskapspotensial som ønsker å forbli full sysselsetting og dra nytte av MBA-utdanning i verdensklasse i Frankfurt, Europas økonomiske hjerte.

    • Trieste, Italia

    Deltid

    24 måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    The Part-Time International MBA er en Master of Business Administration med et sterkt internasjonalt fokus, utført helt på engelsk, som vil sette deg i kontakt med forskjellige kulturer og stimulere dialog og debatt. Programmet varer i 2 år, med klasser fra mandag til fredag i Trieste, Italia og/eller online, takket være hybridformelen.

    • Luxembourg City, Luxembourg

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Weekend-MBA er designet for å tilby maksimal fleksibilitet til heltidsarbeidende fagfolk med alle fordelene ved et ansikt-til-ansikt MBA-program. Denne kombinasjonen resulterer i et dynamisk program som forsterker deltakernes karrierer og utvikler deres ferdigheter og kompetanser.

    • The Hague, Nederland

    Deltid

    24 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    I løpet av MBA lærer du hvordan du kan bruke forretningsteori på livsnære scenarier. MBA-studenter utforsker oppdaterte casestudier og rollespill som bedriftskonsulenter.

    • Sharjah, De forente arabiske emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 1 more

    Deltid

    18 måneder

    Blandet

    Engelsk

    GAU MBA-spesialiseringen er et fartsfylt, dynamisk program designet for å gi deltakerne et globalt syn på Business Management, Economics, Executive MBA, Financial Management, International Business Management, Management Information Systems, Marketing, Tourism & Hospitality management. I dagens raskt skiftende miljø søker vi å gi studentene våre kanten i næringslivet gjennom et program som fremmer kreativitet, entreprenørskap og ideer fra hele verden. GAU MBA er rettet mot erfarne fagpersoner som søker fleksibel og flerkulturell læringsinteraksjon, og gir praktisk kunnskap og innovative styringsverktøy som trengs for å maksimere profesjonelt potensial og suksess.

    • Vienna, Østerrike

    Deltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I dette MBA-programmet vil du tilegne deg alle verktøyene for å initiere og implementere dynamisk innovasjon samt oppstartsprosjekter på en gründer- og samarbeidsmåte. Du kan analysere teknologibaner og identifisere innovasjonsmuligheter på et tidlig stadium. Du er i stand til å utvikle innovative strategier for å utfolde dette potensialet og kommunisere kreative løsninger på alle nivåer. Med det setter du en milepæl for å definere et fremtidssikkert innovasjonskonsept og forretningsmodell.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    24 måneder

    På universitetsområdet

    Kinesisk

    Jinan University Singapore Master of Business Administration (MBA) studieprogrammet (referert til som: Jinan University Singapore Chinese MBA) er et undervisningsprosjekt ved Jinan University i Singapore. Det er i fellesskap organisert av School of Management ved Jinan University og南洋社会科学学院. Programmet i Singapore rekrutterer studenter fra utenlandske kinesere, folk fra Hong Kong, Macao og Taiwan, og utlendinger, og de er fritatt fra å ta kvalifiseringseksamen for bedrifter. Programmet undervises på kinesisk, og det er ingen engelske opptakskrav som IELTS eller TOEFL.

    • Berlin, Tyskland

    Deltid

    24 måneder

    Blandet

    Engelsk

    ESMT Berlin deltids-blandet MBA i forretningsinnovasjon er en ideell måte å fortsette å jobbe heltid mens du får kunnskap og kompetanse til å støtte ikke bare din personlige utvikling, men også vekst og transformasjon av din bedrift. Programmet retter seg mot personer med minimum tre års yrkeserfaring som ønsker å være effektive endringsagenter i organisasjonen. Enten du er en del av en moden bedrift som trenger å stimulere forstyrrende innovasjon eller en oppstart som ønsker å skalere opp, kan dette programmet være neste trinn i karrieren din.

    • Mount Vernon, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    The University of Baltimore MBA er designet med deg (og din arbeidsgiver) i tankene. Du har muligheten til å ta klasser i et tradisjonelt klasserom, online eller begge-det er ditt valg. Uansett hva du velger, vil du lære sammen med andre studenter som ønsker å utvikle deg faglig, akkurat som deg.

    • Lebanon Online, Libanon

    Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MBA for Executives program er utformet for ikke-akademiske personer som har tilegnet seg faglig kompetanse og er villige til å støtte deres erfaring med en vitenskapelig tilnærming som innebærer dem til å bli forretningsorienterte ledere.

    • Moscow, Russland

    Deltid

    21 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet er anbefalt til unge og ambisiøse ledere av internasjonale og russiske selskaper, som er interessert i å motta internasjonale MBA diplom av prestisjetunge European Business School, og sikter til seriøs karriere vekst.

  • Deltid

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Ikke la kreativiteten din begrenses av kundens budsjett. Gjør deg klar til å gå inn i et univers der det ikke er noen grenser for bruken av talentet og innovasjonen din.

    • Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Leter du etter det beste tilgjengelige MBA-programmet du kan gjøre hjemmefra og passe rundt livet ditt? Den 2 år lange Blended Learning MBA fra Magna Carta College, Oxford, i samarbeid med London Metropolitan University (Storbritannia), er den ene.